Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2005, 15:41   #1
filipw3
Guest

Domyślnie Ważne!Prosze nie kasujcie tego tematu!

Witam.Mam problem sprawdzałem wymagania wszystkie z the sims 2 ale jedno nie pasuje.mam 256 ramu a trzeba mieć więcej a ja mam xp windows.Mam pytanie chce żeby można było normalnie grać.Czy musze dokupywać?jakie bedą tego skutki jeśli nie kupie?PLIS NIE KASUJCIE TEGO TEMATU TYLKO ODPOWIEDZCIE
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2005, 15:58   #2
magda_909
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał filipw3
Witam.Mam problem sprawdzałem wymagania wszystkie z the sims 2 ale jedno nie pasuje.mam 256 ramu a trzeba mieć więcej a ja mam xp windows.Mam pytanie chce żeby można było normalnie grać.Czy musze dokupywać?jakie bedą tego skutki jeśli nie kupie?PLIS NIE KASUJCIE TEGO TEMATU TYLKO ODPOWIEDZCIE
Wiesz to różnie jest. Miałam procesor 1.5 GHz, 128 ramu i dobrą kartę i grało mi się w miarę dobrze. Zależy od tego co dla Ciebie znaczy w miarę dobrze. Ale ja
osobiście radze Ci dokupic jeszcze te 256Mb i nie wyrywac włosów z głowy podaczas ładowania parcel. Jeśli nie dokupisz moim zdaniem przeżyjesz, ale z komputerem bez wirusów, simsami bez dodatków.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2005, 17:07   #3
filipw3
Guest

Domyślnie

a będą działały dodatki np. nocne życie bo planuje zakup własny biznes w marcu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2005, 17:23   #4
magda_909
Guest

Domyślnie

Do dodatków to naprawdę radzę ram dokupic, chcesz eksperymentowac, probuj, ale gwarantuje, że tego już nie wytrzymasz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2005, 11:27   #5
Nikki
Guest

Domyślnie

Moja kooleżanka tak miała. Same simsy 2 wczytywały jej się 30 minut nie licząc wchodzenia do otoczenia czy na parcele. Jak klikała na np. sztaluge to ok. minute czekała aż pokaże się głowa sima z dostępnymi reakcjami. Wszystko strasznie się cieło, a dla mnie ( osoby które płynniutko chodzą na największych detalach na duuużej parceli publicznej z mnóstwem simów) taka gra była bez sensu. Po godzinie grania mineło pół dnia simowego. Co to za gra? Ja bym radziła trochę się wykosztować i dokupić ramów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2005, 13:46   #6
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

ej no ja mam 256 i cale mnustwo innych programow a gra chodzi mi calkiem dobrze. Wczytywanie wcale nie trwa pol dnia... Ja uwazam ze ci spokojnie starczy!! Moja kolezanka ma 256 i wszystkie te dodatki i tez jakos zyje. Ja tam nie widze problemu!!
Apostołka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania