![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
w jednej z moich rodzinek, małżonkowie mają cel życiowy "doczekać złotego jubileuszu", ponieważ pare dni temu się zestarzeli, urządziłam im imprezę jubileuszową, która zakończyła się dobrą zabawą, jednak ich marzenie się nie spełniło :<
Co mam zrobić żeby się spełniło? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Żadne z nich nie było w pracy w czasie jubileuszu? Bo mi kiedyś też nie chciało się spełnić ale się okazało że urządzam to przyjęcie jak jedno ma zaraz iść do pracy. Impreza na ogół się udawała ale... cel się nie spełniał.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
właściwie to robiłam im już 3 imprezy, za każdym razem oboje byli w domu i im sie podobało, ale nadal się nie spełniło ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale mówisz o pragnieniu życiowym - dożyć złotego jubileuszu - czy zwykłym? W ogóle, jaka jest 'pełna nazwa' tego pragnienia?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A może po prostu były jakieś zdrady, albo kontakty są za niskie? Przerzuć wszystkie wspomnienia i zobacz, czy nie ma jakiegoś o zdradzie.
Aha - nie ustawiałaś przypadkiem jakiś pragnień za pomocą SimPe? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
kontakty mają 100/100, SimPe nigdy nie używalam, nigdy sie nie zdradzali (no chyba to bardzo czesto snią o ogrodniku, króry niby sie im podoba można uznać za zdrade)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Uuh... no to wybacz, ale nie potrafię ci pomóc.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam coś podobnego z pragniem życiowym, mianowicie pragnienie "Ordynator to ja" i mój sim był ordynatorem i co? nic. nie spełniło się.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A może jakieś dodatki z internetu brużdzą? W innych rodzinach cele życiowe się spełniają?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|