![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam.
taki problemik mam: gra zaczela mi sie walic "rozmyte texturki" wiec po wielu probach naprawy postanowilem odinstalowac calkowicie sims'y. ofkoz zrobilem kopie Downloads. po ponownym zainstalowaniu TS2 potem NS i NŻ czyli tak jak poprzednio po kolei, uruchamiam gre a tam wogole nie dzialaja rzeczy zwiazane z NS. tzn nie moge wejsc na zaden uniwerek. nie dzialaja rowniez dodatki zwiazane z NS(maxisowe) drzwi itp. co moze to powodowac?? z gory dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może skopiowany downloads? :> Przenieś gdzieś na próbę i sprawdź, czy problem się powtórzy. Niekompatybilne dodatki powodują najróżniejsze błędy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
niestety probowalem bez downloads. to samo. a tym bardziej ze przedtem dzialalo z ponad 1000-cem dodatkow. opcje NŻ sa oki, ale jakby gra wogole nie widziala studiów, nie moge tez "produkowac" studentow. zamiast pokoju do tworzenia simow jest blekitne tlo tylko.....sprobuje odinstalowac jeszcze raz .
nic nie dało ![]() mam takie cos: ![]() i takie ![]() ... ![]() oraz to... ![]() HELP!!! Ostatnio edytowane przez spike24 : 26.12.2005 - 21:55 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kurde ! mam dokładnie ten sam problem !! jak wgrałam NŻ to wszystkie rzeczy które były ze studiow np.fryzury i meble, nie chca mi działac.Odinstalowałam NŻ , ale teraz jest jeszvze gorzej bo jakbym wogule NS nie wgrywała, boze...w****ia mnie to!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|