Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2005, 16:59   #1
Sushi007
Guest

Domyślnie Długie czekanie

Gdy wchodze na simy czekem prawie 10 minut żeby się moja rodzina załadowała a tesz Werona(tam mam rodzine) także się ładuje długo(a jak pamiętam zawsze kruciutko) Na początku myślałam że to jest wina niedawno wgranych simów bo pare dni temu je wgrałam no ale jusz prawie 5 dni mineło jaka może być przyczyna tak dłygiego ładowania a mojej siostrze wcale się tak nieładuje ;( :1smutny: Może wina domu bo miałam bardzo duży Za odpowiedzi bardzo dziekuje
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2005, 17:36   #2
arek_91
Guest

Domyślnie

Może wadliwe dodatki z neta. Wyjmij downloads na pulpit i sprawdź czy bedzie tak samo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 17:54   #3
Mgiełka
Guest

Domyślnie

A może masz za mało pamięci RAM? Ja jak miałam zwykłe Simsy 2 to nawet jak miałam pamięci poniżej wymagań gry to jakoś chodziły, a jak instalnęłam Nocne Życie to nie dało się już w ogóle grać(na szczęście już mam ponad normę ).

Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 28.12.2005 - 17:57
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 18:52   #4
Sushi007
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał arek_91
Może wadliwe dodatki z neta. Wyjmij downloads na pulpit i sprawdź czy bedzie tak samo
Moja siostra ma to samo i jej dobrze działa;(

Cytat:
Napisał katherina
A może masz za mało pamięci RAM? Ja jak miałam zwykłe Simsy 2 to nawet jak miałam pamięci poniżej wymagań gry to jakoś chodziły, a jak instalnęłam Nocne Życie to nie dało się już w ogóle grać(na szczęście już mam ponad normę ).
Z tym niema problemu mam jej wystarczająco to wymagnia gry
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 18:57   #5
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Ale może twoja siostra ma szczęście, a ty pecha. Sprawdź, tak na wszelki wypadek.
Poza tym, jak masz duży dom, to wiadomo, że się dłużej będzie ładował. Inne rodziny ci szybciej wchodzą?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 19:00   #6
Sushi007
Guest

Domyślnie

Wiesz co sprawdze z edytuje ale przypominam sobie jak weszłam na rodzine justrzenków czy jak oni mają i tesz mi się ładowało prawie 10 minut ide sprawdzić albo jutro bo niewiem czy mnie siosrtra niewygoni :1smutny: to z edytuje dzieki za odpowiedzić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 19:44   #7
Nikki
Guest

Domyślnie

Ale czekaj jak to jest. Grasz z siostrą na tym samym koncie (pulpicie) i na tym samym komputerze i jej simsy chodzą szybko a tobie wolno? Bo ja tego trochę nie kumam .
Cytat:
Napisał Sushi007
Z tym niema problemu mam jej wystarczająco to wymagnia gry
To czasem nie wystarcza. Moja koleżanka miała wystarczające wymagania gry ale simsy i tak chodziły jej tragicznie. Tzn. że po pół godzinie dopiero znalazła się na wybranej parceli .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 20:45   #8
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Może spróbuj tym programem sprawdzić dodatki, czy nie są wadliwe. Tutaj więcej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 22:03   #9
Dzidzia
Guest

Domyślnie

A może to dlatego, że coś ci w kompie wolno chodzi...?
Ja np: mam niby mam wszystkie wymagania, ale zdaje się, że mam za słabą pamięć ram i do tego ostatnio komp mi zwalnia ( chyba mam troszeczkę za dużo tych śmieci )... A no i czasem powodem takich zacieć mogą być virusy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2005, 22:04   #10
Pawlq
Guest

Domyślnie

Za dużo dodatków z neta. Lub mało pamięci ram.
Miałem zadużo dodatków to czekałem z 30 min na włączenie Miłowa i rodziny. A ramu mam dużo (765 mb)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania