![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gdy wchodze na simy czekem prawie 10 minut żeby się moja rodzina załadowała a tesz Werona(tam mam rodzine) także się ładuje długo(a jak pamiętam zawsze kruciutko) Na początku myślałam że to jest wina niedawno wgranych simów bo pare dni temu je wgrałam no ale jusz prawie 5 dni mineło jaka może być przyczyna tak dłygiego ładowania a mojej siostrze wcale się tak nieładuje ;( :1smutny: Może wina domu bo miałam bardzo duży
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może wadliwe dodatki z neta. Wyjmij downloads na pulpit i sprawdź czy bedzie tak samo
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A może masz za mało pamięci RAM? Ja jak miałam zwykłe Simsy 2 to nawet jak miałam pamięci poniżej wymagań gry to jakoś chodziły, a jak instalnęłam Nocne Życie to nie dało się już w ogóle grać(na szczęście już mam ponad normę
![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 28.12.2005 - 17:57 |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale może twoja siostra ma szczęście, a ty pecha. Sprawdź, tak na wszelki wypadek.
Poza tym, jak masz duży dom, to wiadomo, że się dłużej będzie ładował. Inne rodziny ci szybciej wchodzą? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiesz co sprawdze z edytuje ale przypominam sobie jak weszłam na rodzine justrzenków czy jak oni mają i tesz mi się ładowało prawie 10 minut ide sprawdzić albo jutro bo niewiem czy mnie siosrtra niewygoni :1smutny: to z edytuje dzieki za odpowiedzić
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Ale czekaj jak to jest. Grasz z siostrą na tym samym koncie (pulpicie) i na tym samym komputerze i jej simsy chodzą szybko a tobie wolno? Bo ja tego trochę nie kumam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A może to dlatego, że coś ci w kompie wolno chodzi...?
Ja np: mam niby mam wszystkie wymagania, ale zdaje się, że mam za słabą pamięć ram i do tego ostatnio komp mi zwalnia ( chyba mam troszeczkę za dużo tych śmieci ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Za dużo dodatków z neta. Lub mało pamięci ram.
Miałem zadużo dodatków to czekałem z 30 min na włączenie Miłowa i rodziny. A ramu mam dużo (765 mb) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|