![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, że jak pękną, to się nie da korzystać...
Zrobiłam obrazek (ale głupi onet i interia nie chcą mnie zarejestrować!!!!) nie mam jak go pokazać. Chodzi o to, że pękła od środka-przeszła przez dziurkę na... hmmm.. tą częśc płyty tam gdzie nie ma danych. Więc się nie przejmowałam tym i grałam. Po kilku miesiącach, zauważyłam, że rozpękła się bardzisj-pęknięcie wlazło na te miejsce z danymi, może tak milimetr przeszło pękniecie przez te dane. Sprawdziłam dziś. Ah, ten Windows! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak myslicie? zadziała płyta czy nie???? :con: Wczoraj grałam... ale nie patrzyłam na pękniecie... Pomóżcie!!! Boję się, że mi się rozleci i uszkodzi nośnik!!!! Własnie miałam raz taki przypadek, że płyta pekła i nieco CD-rom uszkodziła.... PS. Pudełka od Simsów 2 są wredne. Właśnie przy wyjmowaniu tak się zacieła, że pękła!!!!!!!! Odradzam trzymania płyt w takich pudliskach!! Ja od tej pory kupiłam lużne pudełko na CD i trzymam simsy w nie. Jeden nieprawidłowy ruch... TRZASK! Ostatnio edytowane przez Alien X : 03.01.2006 - 19:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie bedzie chodzić. Też mam pękniętą płytę. apisz do EA Games w Polsce, prześlij im pękniętą płytkę, a być może przyślą Ci nową.
Pozdrawiam :* ! Kadma |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A na przyszłość rób obrazy płyt i graj z użyciem emulatora napędu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten problem z wczytaniem płytki to wirus spowodował. Okazało się że przylazło z 5 wirusów naraz!!!!! :bomb: :ranta: :censor: :sneaky: ![]() ![]() ![]() Ale całe szczęście, że działa!!!! (choć chyba nie powinien) |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam identyczny problem (simsy oryginalne). Tyle, że ja sobie przegrałam te SIMSY (1 cd) i ściągnęłam z eMule obraz płyty i uruchomiłam go w DAEMON'ie (i mi chodzą). Tą pękniętą wywaliłam do kosza
![]() Ostatnio edytowane przez beliel : 18.01.2006 - 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi sie zrypalo NŻ jak zgrywam na sysk i przegrywam plytko to jak instaluje to instaluje mi sie pierwsza plytka przez 2% i potem trzeba druga, i ona tak szybciutko leci do 100%. No instaluja sie same muzyka, meshe itd bez tekstur (obiekty zale biale w jakie snapisy, tak sao sciany i podlogi) no i nie wiem co zrobic, jestem zrosapczony ;(
PS: Z podmianą plytki podczas instalacji juz prubowalem ,ale moj dysk "nawet nie chce gadac z podmienina plytka". PS2: Jak instaluje normalnie to instaluje sie do 46% i pisze " Blod przy kopiowaniu pliku Sims08.ece costam costam bla bla bla, czy sprubowac ponownie, a mzoe przerwac instacje??" i dupa |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Znam ten ból z tymi pudełkami. Przyjaciółka miała orginalne i przez to pudełko płytka sie wkońcu rozsypała
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez karolinka1326 : 18.01.2006 - 18:13 Powód: Musze coś dodać |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak jest tylko ze ja mbrata, jak on wyjmuje plytke z napedu to nie bawi sie w odstawianie do pudelko tylko pieprznie na biorko i plytka sie rsuje, teraz dziala mi tylkna studiach i nie mam simsów.......musze do kogos sobie przegrac, bo mam 3 oryginalne pakiety, a tylko 2dziala ;(. ide sie ususic za to ze mam takiego brachola, nie stac mnie nza kupowanie nowcyh plyt
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|