![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam Wszystkich simowo zakręconych
![]() Po raz pierwszy mam dwa problemy z którymi nie radzę sobie..a gram już w smisów prawie od samego ich początku powstania, teraz mam dwójkę- oryginalną. Pierwszy problem: telefon. Jak ktoś dzwoni i mój sim podchodzi porozmawiać następuje zawieszenie, stoi ze słuchawką i to wszystko, nie rozmawia, nie porusza się.. Drugi problem, to kobietka zachodzi w ciąże ale nie rodzi.. ? Bardzo proszę pomóc mi rozwiązać te problemy..może muszę wgrać jakieś oryginalne przedmioty? Mam sporo dodatków, które pewnie troszkę mi namieszały w tych sytuacjach.. Pozdr ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 03.10.2012 - 16:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a ile czekasz na ten poród??
![]() ![]() jak będzie bardzo gruba to się złapie za btzuch i wyjdie dziecko. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no tu akurat to wiem..ale niestety nie rośnie jej brzuch...i nic się nie dzieje..przez kolejne dni simowego życia...i nie wiem jaka może być przyczyna?
a jest na pewno, bo nie może nic w łóżku innego zrobić oprócz bara- bara, muzyczka poprzedzająca też jest, tylko..nic się nie dzieje.... aa dodam jeszcze że jak rodzinę zmieniłam..to dokładnie to samo.. ![]() Ostatnio edytowane przez j--x : 07.01.2006 - 11:49 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
nic z tych rzeczy..co śmieszne jest dla mnie to facet rodzi..a babka nie.. miałam taki dodatek nie pamiętam z jakiej str, chyba czeskiej, przedmiot w postaci lizaka, po kliknięciu na niego działał przyspieszająco na poród, szybkie dorastanie i starzenie się..może to on jest jakąś przyczyną..chociaż działał długo i nic się nie działo takiego..hmm Ostatnio edytowane przez j--x : 07.01.2006 - 11:53 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to poprostu nie jest w ciąży. Sproboj w jakuzzi zrobic bara-bara a jesli masz nocne zycie to sproboj w samochodzie lub w budce do zdjęc... ^^
Czasami za pierwszym razem sie nic ine udaje ale zaraz edytnę i dam kod Ci ... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to już też testowałam..ok to zobaczymy z tym kodem..może to coś da..poczekam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Moze go jeszcze nie poznałeś albo juz znasz brzmi on nastepujaco :
boolProp testingCheatsEnabled true Jak go wpisac? Wchodzisz do otoczenia i wybierasz domek nastepnie : 1)Jednoczesnie wciskasz : SHIFT + CRTL + C 2)Wpisujesz : boolProp testingCheatsEnabled true 3)Kliknij z shiftem na sima i wybierz : spawn. 4)Poszukaj opcji : Get Pregnant with... --- Zajdz w ciaze z... (wybieramy z kim) Wiecej informacji na temat tego bardzo pozytecznego kodu znajduje sie tu : http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 - mozna zmienaic aspiracje/testowac choroby/porywanie przez ufo/zmienianie aspiracji... i wiele innych. Mam nadzieje ze pomogłam ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
w między czasie mam jeden pomysł..i sprawdzę go..może to coś da..a jak nie..to będę czekała na Wasze propozycje pozbycie się tego problemu..
a problem z telefonem mam już od bardzo dawna.. Moniak bb dziękuję już spisuję i spr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A może z tą ciążą to jest wina dodatków? I z telefonami również *__*.
Masz jakieś dodatki z sieci? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|