![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od razu na wstępie- czytałem readme.txt i przeszukałem forum, ale nie znalazłem tematu opisującego mój problem. A mianowicie:
Gdy dochodzi do tzw. wydarzeń filmowych ( np. pierszy pocałunek czy ślub) nie wyświeltla sie żadne animacja. U kumpla wszystko jest w porządku. MYsłałem początkowo, że to wina mojej karty ( GeForce 4 MX, nie obsługuje Pixel Sharedów), lecz w readme.txt nie ma ani słowa, że gra moze mieć problemy z moją kartą. ![]() ![]() ![]() ![]() Niech mi ktoś pomoże!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pogrzeb w opcjach z aparatem
![]() Powino tam byc podgląd wydarzen specjalnych a jak nie tam to w tribikach albo w "monitorze" (mowa o ikonkach nie to co człowiek ma w muzgu ani na to co sie teraz gapisz ![]() ![]() Prosze o nie usuwanie |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Sprawdzałem! Nic takiego nie ma w opcjach!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wejdzi w aparat i poszukaj podgladz wydarzen specjalnych i wlacy.
Ostatnio edytowane przez zab : 24.01.2006 - 20:08 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem (i identyko kartę), tyle że ja mam tą obcję zablokowaną.
Podobno jest na to jakiś kod. Ale ja go nie zna. jednym słowem POMÓŻCIE!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej. Mam problem, też nie mam tych filmików. A jak weszłam w ustawienia , ten aparacik to jest tam ta opcja ale jest ustawiona na wyłączoną a niemoge zmienić bo jest nieaktywna ta opcja.(tak napisana na szaro i niemożna nic zmienić)
Pomocy! ;( |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Znalazłem opcję! Szkoda tylko, że jest zablokowana
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zasłaba katra pszykro mi ale własciwie to tylko spowalnia a jakis specjalnych bajerów nie ma
![]() Pozdrawiam posiadaczy kart słabszych od 9250 ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
może nie tyle za słaba, tylko ma jakąś blokadę. Już kiedyś było o tym na forum. Niestety nicnie poradzisz a w obsłudze technicznej zalecą ci wymianę karty
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeżli kupię sobie np GeForce 6xxx ( na 7xxxx peeniw mnie nie stać), z obsługą PIXEL SHAREDÓW, to animacje bedą, tak?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|