![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, ze ten temat sie chyba pojawiał bo mi kumpela taak powiedziała ( ale to sie weytnie ) . MAm big problem. Mam baaaaaardzo małą rozdzielczość w simach 800 na 600 ( wszystko jest takie DUŻE ) . Ale problem w tym ze na opcjach grafiki jest tylko jedna rozdzielczość do wyboru. Prosze POMOCY HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kup se lepsza karte graficyna
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A wiec, albo masz za starą kartę graficzną
albo przestarzałe sterowniki do niej, zainstaluj nowsze ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To może być wina nie tylko sterowników czy karty. System może mieć kłopoty z wyświetlaniem takich rożdzileczości np Win98 nie wyświeltlał mi wszystkich możłiwych rożdzieczości, a gdy przerzuciłem sie na XP od razu było lepiej.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale ja mam XP i nową karte grawiczną .... może to sterownik !!!???
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Albo wina monitora albo karty, innej opcji nie ma.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Droga Marto. ona nie możemieć za starej k.graficznej! Ja mam Geforce 2MX i gra mi śmiga. Ale być może masz za stare sterowniki do karty? Wejdź w google, wpisz sterowniki do karty graficznej xxx(w miejscu gdzie napisałam xxx napisz model swojej karty) i zaznacz szukaj na stronach kategorii Polski naciśnij Enter i powinno ci podac linki z dobrymi sterownikami. P.S. jaką masz kartę?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|