|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pilnie potrzebuję piętrowego łóżka dla moich dzieciaków,żeby mogły spać na górnym i dolnym, żeby była drabinka do tego łóżeczka co będzie wyżej. Obojętnie jakie albo z drewna albo moga byc z innego tworzywa. Ale z ładną pościelą i żeby np. na górnym łóżeczku była inna pościel a na tym dolnym inna. Dziex za pomoc.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Był juz taki temat:
http://www.forum.thesims.pl/showthre...we+%B3%F3%BFka |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to skąd je u licha wytrzasnąć?? Bo marzy mi się takie coś i marzy ale nie mogę znaleźć i jestem bezsilna, bo normalne "jedynki" (łóżko jednoosobowe jakby ktos nie wiedział <lol>) już mi się nie mieszczą na chacie a dzieciuchów mam więcej i więcej ale za żade skarby nie chcę wymieniać chatki na inną albo usuwać jakichkolwiek elementów jego wyposażenia! HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Poszukaj na modthesims2 jest tam bo sama kiedys sciagalam z tamtąd
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tez by mi sie takie przydało ale wydaje mi sie ze to niemozliwe ;( chyba ze bez animacji albo tylko dla ozdoby to górne
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przeglądałam tematy podane na tym forum z nadzieją, że ktoś ma podobną potrzebę jak ja. Weszłam w temat, założony przez użytkownika efciaq. On pytała o stół do ping-ponga oraz o parę innych drobiazgów. Jako trzeci z kolei jest podany czyjś link, pod którym takowy stół się znajduje. Otóż weszłam na tę stronę, przewijam ją, patrzę, stołu do pingla nie ma. Myślę- co jest, czyżby był na innej stronie (pod tym adresem ale inny numer strony czy jak??). Więc przeglądam, szukam, bo jestem ciekawa jakby taki stół wyglądał w grze i tym sposobem doszłam do strony oznaczonej numerem 6 lub 7 nie pamiętam dokładnie patrzę: jest! A tuż obok: coza radość: łóżeczko piętrowe podobne bardzo do takiego, jakie sobie wymarzyłam. Drżącymi rękoma wybrałam opję
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |