Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.01.2006, 20:04   #1
Anka18
Guest

Domyślnie PiĘtrowe ŁÓŻko

Pilnie potrzebuję piętrowego łóżka dla moich dzieciaków,żeby mogły spać na górnym i dolnym, żeby była drabinka do tego łóżeczka co będzie wyżej. Obojętnie jakie albo z drewna albo moga byc z innego tworzywa. Ale z ładną pościelą i żeby np. na górnym łóżeczku była inna pościel a na tym dolnym inna. Dziex za pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2006, 20:08   #2
riannon
Guest

Domyślnie

Był juz taki temat:
http://www.forum.thesims.pl/showthre...we+%B3%F3%BFka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 16:15   #3
Anka18
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Perełka-13
Był? Ale ja go nie moge otworzyć a hasła zapomniałam. ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 16:25   #4
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Perełka-13
Na tamtej stronie NIE MA linku do łóżek piętrowych (może źle oglądałem)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 16:41   #5
Anka18
Guest

Domyślnie

No to skąd je u licha wytrzasnąć?? Bo marzy mi się takie coś i marzy ale nie mogę znaleźć i jestem bezsilna, bo normalne "jedynki" (łóżko jednoosobowe jakby ktos nie wiedział <lol>) już mi się nie mieszczą na chacie a dzieciuchów mam więcej i więcej ale za żade skarby nie chcę wymieniać chatki na inną albo usuwać jakichkolwiek elementów jego wyposażenia! HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 16:56   #6
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Poszukaj na modthesims2 jest tam bo sama kiedys sciagalam z tamtąd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 16:57   #7
zab
Guest

Domyślnie

Tez by mi sie takie przydało ale wydaje mi sie ze to niemozliwe ;( chyba ze bez animacji albo tylko dla ozdoby to górne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 17:06   #8
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał zab
Tez by mi sie takie przydało ale wydaje mi sie ze to niemozliwe ;( chyba ze bez animacji albo tylko dla ozdoby to górne
Nie, mialam takie lozko pietrowe i na nim spia normalnie 2 osoby, jedna na gorze druga na dole. Kiedy dziecko chce spac u gory to tak jakby sie teleportuje i jest na gorze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 17:19   #9
Anka18
Guest

Question

Przeglądałam tematy podane na tym forum z nadzieją, że ktoś ma podobną potrzebę jak ja. Weszłam w temat, założony przez użytkownika efciaq. On pytała o stół do ping-ponga oraz o parę innych drobiazgów. Jako trzeci z kolei jest podany czyjś link, pod którym takowy stół się znajduje. Otóż weszłam na tę stronę, przewijam ją, patrzę, stołu do pingla nie ma. Myślę- co jest, czyżby był na innej stronie (pod tym adresem ale inny numer strony czy jak??). Więc przeglądam, szukam, bo jestem ciekawa jakby taki stół wyglądał w grze i tym sposobem doszłam do strony oznaczonej numerem 6 lub 7 nie pamiętam dokładnie patrzę: jest! A tuż obok: coza radość: łóżeczko piętrowe podobne bardzo do takiego, jakie sobie wymarzyłam. Drżącymi rękoma wybrałam opjęownload, pobrałam i weszłam do gry. Znalazłam w łóżkach, klikam, stawiam i próbuję. I jakiegoż doznałam zawodu!!! Nie dość że łóżko wielkie jak jasna cholera, to jeszcze dziecko może wleźć na dół a na górze nie da rady spać i mało tego: nie ma kołdeeeeeeerki!!!!!!!!!! Dziecko włazi na posłanko i "przykrywa się" ale nie ma na nim kołdry jak śpi i jakoś zatapia się ono w tym łóżku, przenika przez nie pleckami i głupio to wygląda. Naprawdę nikt nie widział takiego ładniuśkiego piętrowego łóżeczka dziecięcego żeby dało radę go używać (i góry i dołu naraz) i było normalnych rozmiarów a nie taki kloc jak te co znalazłam zupełnie przypadkiem?? Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp, ono jest mi naprawdę niezbędne do simżycia. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2006, 17:43   #10
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pawlo
Na tamtej stronie NIE MA linku do łóżek piętrowych (może źle oglądałem)
Jak nie ma jak jest...przecież nie mam omamów...tyle że tam są podane linki do łózkek 2-piętrowych bez drabinek i na każdym łóżku piętrowym jest tak, że się po prostu zatapia i jakby przenika na górę, ale simy moga spać i na górze na na dole...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania