![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
CZesc
Mam problem z oryginalnym dodatkiem do oryginalnych simsow 2 z smis 2 na studiach. Zainstalowałem dodatek aktualizacja przebiegła pomyślnie ale gdy wrzucam płytę pokazuje sie obrazek tutułowy i wyskakuje błąd i pisze czy wysłać czy nie. Proszę o szybką odpowiedź i pomoc w tej sprawie. Mój komputer: Athlon64 3200+ gForce 6800GT Gigabyte, Płyta Gigabyte, 1024RAMu 150GB wolnego miejsca na dysku. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( P.S. Mam najnowszego DirectXa i najnowsze sterowniki do karty graficznej. Ostatnio edytowane przez KaMiL1232 : 29.01.2006 - 14:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kultowe pytanie: orginał czy podruba??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No pewnie że oryginał napisałem przecież. Nie instalowalem żadnych dodatków z neta. Zainstalowany DirectX 9.0c i najnowsze stery do karty graf co robić??????? ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam problem z oryginalnym dodatkiem dooryginalnych simsow 2 z smis 2 na studiach. Czytaj ze zrozumieniem... Jeżeli simsy są oryginalne - sprobuj sie przeinstalować.. masz ściągnięte dodatki? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie mam dodatków. Reinstalowalem już i nic nie pomogło w sims2 podstawowa wersje gralem i nic sie nie dzialo ale po instalacji dodatku NS wyskakuje mi taki wlasnie błąd. POMOCY!!!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wyślij komunikat o błędzie (musisz być połączony z internetem) i zobacz czy podpowiedź z Microsoftu coś Ci wyjaśni. Jeżeli nie będziesz miał konkretnej odpowiedzi, to przynajmniej powinno być określone czy to wina sprzętu, czy instalacji gry.
Czy dysk masz podzielony, czy jest w całości? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobra spróbuje wysłać. Dysk jest cały nie jest dzielony.
PS wyslalem wczoraj ale nic mi nie przyslali gdzie oni mi to przysla ale dostalem maila od EA powiedzieli ze mam zainstalowac najnowsze stery(zrobilem) spr czy nie ma wirusów(nie ma) wylaczyc wszystkie programy(wylaczone) i zainstalowac łatki najnowsze do simów (mam do NS ale nie chce mi sciagnac do simsow podst) Gra nadal nie dziala może to wina płyty?? Ostatnio edytowane przez KaMiL1232 : 31.01.2006 - 14:06 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tez tak mialem, lecz gdy wylaczylem Deamon Toola to gra ruszyla ;]
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Możesz spróbować jeszcze jednej rzeczy: w panelu sterowania lub w programach rozwiń folder "narzędzia administracyjne" i tam otwórz "podgląd zdarzeń". Przeszukaj informacje dotyczące aplikacji i systemu. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|