![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka :p
Dam fotki mojej nowej chałupki ![]() ![]() Bryła z przodu : Bryła z tyłu : Kuchnia ( wraz z jadalnią ) ... Łazienka... Sypialnia rodziców... Pokój dziewczynki Tył ogrodu dam później, net coś mi siada ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 09:55 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Produkcja całkiem udana
![]() ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Ech pomyliłam tematy
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ządam przeniesienia tego domiku do domków ts2.
A domuś ładny , zbuduje taki z klocków i tam zamieszkam ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz 10/10 - Wszystko ślicznie
![]() Wenwątrz 9/10 - Odjęłam jeden mały punkcik za niebieska kanape ktora nie pasuje do ogolnego wystroju pokoju dziewczynki Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:09 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No więc.:
Bryła 9/10 - Nie lubie takich brył, ale jak tobię się podoba... Kuchnia 8/10 - Po co w kuchni sofa? I ta tapetka... Łazienka 7/10 - Kibel i Wanna za białe! Nie widać konturów. Sypialnia Rodziców 9/10 - Bardzo ładna, meble i tapetka. Sypialnia "Małej" 8/10 - Wszystko ok, ale tylko ta sofa nie pasuje do tego wystoju. Podsumowanie: 41/50 Świetne! No cuż, ja nie mam takich zdolności. ![]() Ostatnio edytowane przez Pawlq : 22.02.2006 - 12:36 |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() Daję 9/10 Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zbyt ciekawa, ale ja tworzę gorsze
![]() ![]() Zewnatrz- 10/10 Ogród- 10/10 Wnętrze- 8/10- za tą kuchnie i jadalnie> Całość- 28/30 +5 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za oceny. Mogę wreszcie dać fotki ogrodu, net się ulitował
![]() ![]() Najpierw staw z tyłu ogródka ![]() Ogródek ze skosu ![]() ![]() ![]() No i fragment ogródka, gdzie moi simowie zapraszają sąsiadów na grilla xP ![]() No i zgodnie z zaleceniami zmieniłam kanapę ( i ściany ) w pokoju dziewczynki ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba..tylko nie przypadła mi do gustu tapeta w sypialni rodziców
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|