![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza fotka. Weronika i Amelia Lakierek ![]() Domek z przodu w dzień: Domek z tyłu: Domek z przodu nocą: Domek z tyłu: I jeszcze raz z przodu ![]() Widok z góry na parter: Widok z góry na pierwsze piętro: Salon: Kuchnia razem z jadalnią: Jakiś taki pokój ![]() ![]() I łazienka na dole: Sypialnia nastolatki czyli Amelii ![]() I sypialnia Weroniki ![]() Łazienka na piętrze: I już ostatni... Ten mój jak zwykle nieudany taras ![]() Przepraszam jeszcze za słabą jakość zdjęć ale jakoś tak wyszło ![]() Zapraszam do oceniania ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:00 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dlaczego żadne zdjcia się nie pokazują ?? ;( ;( ;( ;(
No niestety... Coś musiałam zrobić źle... ;( Ale jeżeli bardzo chcecie to możecie kliknąć na ten krzyżyk i wziąść właściwości i tam jest adres tego obrazka ;( Ale i tak nie ma co patrzeć bo sie powklejały nipokolei ![]() Ostatnio edytowane przez marcysia14 : 18.02.2006 - 09:50 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Marcysia14-musisz umieścić je na IMG
![]() ![]() Zyczę powodzenia! ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A potem już zamias obrazka jest krzyżyk ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmm...Wiesz jak zrób??Daj sam link!
![]() ![]() I jest oki! ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() NIE MA ZA CO, CZEKAM NA FOTKI ![]() Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 18.02.2006 - 10:14 |
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dziekuje Ci bardzo :* Już wie o co chodzi ![]() ![]() Dzięki :* |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście jakość zdjęć taka nijaka ale przechodzę do oceniania.
Bryła taka jakaś prosta zwykły prostokąt i już lepiej jak byś ją urozmaiciła. W ogródku też nic nie ma tylko basen i 1 wierzba za to w środku jest w porządku. Jedynie nie podoba mi się łazienka na dole i na piętrze no i niektóre pokoje są trochę puste. Taras trochę pusty no i jest jeszcze parę drobiazgów które bym zmieniła a tak to domek mi się podoba twórz dalej. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tak, zbytnio nad tym tarasem się nie namęczyłam bo nienawidze ich robić
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()