![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() Bryła(noc): Bryła(dzień): Salon: Jadalnia: Kuchnia: Kącik do czytania: Łazienka na parterze: Sypialnia dziecka: Sypialnia rodziców: Łazienka rodziców: Przedpokój: Pokoik przy wyjściu do ogrodu: Korytarz na piętrze: Basen: Rzuty: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:29 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryla ladna, ale zewnatrz ogrod jest do kitu ;> hm, jak to mozna "ujac" . W srodku nie jest az tak zle ale nie przypadla mi do gustu pierwsza lazienka. Ciasna, a ja nie lubie ciasnosci x> i zreszta jest jakas taka ciemna...
5/10 ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
WOW!!! Jestem druga. Lubie klimaty takie jak w tym domku. Naprawde podoba mi się on!
Tak trzymaj! P.S. Z jakich stron masz dodatki?? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Niezła robota. Domek ładny, nie mam nic do zarzucenia, podoba mi sie
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ladny nowoczesny, stylowy domek. klimatyczny, przestronny, jasny salonik, jadalnia, kuchnia, sypialnia i kacik do czytania. To idzie ci na plus. Taki jest mniej wiecej moj styl. Nie mam sie czego przyczepic. Nie podoba mi sie jednakze parterowa lazienka. Dlaczego? kazdy mebelek jest z innej beczki. Szczegolnie miodowo-brazowa umywalka i lustro nie pasuje do zimnego niebieskiego na scianie i podlodze. Bryle brakuje jakiegos niskiego zadaszenia, no i zakwiecilabym ogrodek.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Udany projekt... Dobrze dobrane wnętrza. Ale IMO ma parę niedoróbek. Ślepa łazienka... A ja mam klaustrofobię
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła super - nowoczesnaa *_*
Wnętrza świetne, ale zmieniłbym kilka rzeczy, których mi się nie chce wymieniać XD Alia - ja też mam łazienkę bez okna x> Nie ma to jak bloki <lol> |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Spodobał mi się ten dom. Mógłbyś podać kilka stron gdzie pościągałeś dodatki?
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ech ta nowoczesność
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Domek niezły. Chociaż czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem czego. Nieźle jak na pierwszy domek
![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 04.05.2006 - 17:39 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|