Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.02.2006, 17:24   #1
Bubel134
Guest

Domyślnie Mój pierwszy dom na forum [BRAK ZDJĘĆ]

Witam Jestem nowy na forum zatem jest to mój pierwszy dom na forum. Mam nadzieję ,że wam się spodoba.Postanowiłem go tu pokazać bo to chyba mój najlepszy domek. Zdjęcia są takie małe dlatego ,że zapomniałem w opcjach zmienić na wielkie.

Bryła(noc):

Bryła(dzień):

Salon:

Jadalnia:

Kuchnia:

Kącik do czytania:

Łazienka na parterze:

Sypialnia dziecka:

Sypialnia rodziców:

Łazienka rodziców:

Przedpokój:

Pokoik przy wyjściu do ogrodu:

Korytarz na piętrze:

Basen:

Rzuty:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:29

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.02.2006, 17:42   #2
Aϊda
Guest

Domyślnie

Bryla ladna, ale zewnatrz ogrod jest do kitu ;> hm, jak to mozna "ujac" . W srodku nie jest az tak zle ale nie przypadla mi do gustu pierwsza lazienka. Ciasna, a ja nie lubie ciasnosci x> i zreszta jest jakas taka ciemna...

5/10

stare 21.02.2006, 17:43   #3
Mings
Guest

Domyślnie

WOW!!! Jestem druga. Lubie klimaty takie jak w tym domku. Naprawde podoba mi się on!
Tak trzymaj!
P.S.
Z jakich stron masz dodatki??

stare 21.02.2006, 17:51   #4
Calintz
Guest

Domyślnie

Niezła robota. Domek ładny, nie mam nic do zarzucenia, podoba mi sie Moja ocenka to 7/10

stare 21.02.2006, 18:44   #5
konwallia
Guest

Domyślnie

Ladny nowoczesny, stylowy domek. klimatyczny, przestronny, jasny salonik, jadalnia, kuchnia, sypialnia i kacik do czytania. To idzie ci na plus. Taki jest mniej wiecej moj styl. Nie mam sie czego przyczepic. Nie podoba mi sie jednakze parterowa lazienka. Dlaczego? kazdy mebelek jest z innej beczki. Szczegolnie miodowo-brazowa umywalka i lustro nie pasuje do zimnego niebieskiego na scianie i podlodze. Bryle brakuje jakiegos niskiego zadaszenia, no i zakwiecilabym ogrodek.

stare 21.02.2006, 20:39   #6
Margierytka
Guest

Domyślnie

Udany projekt... Dobrze dobrane wnętrza. Ale IMO ma parę niedoróbek. Ślepa łazienka... A ja mam klaustrofobię , szafa na oknie w pokoju dziecka. Unikaj tego albo daj niższą szafę. Akwarium na oknie... Też niezbyt celny pomysł. Lepiej wyglądałoby na połączeniu 2 pomieszczeń. No i terakota w łazience rodziców. Eeee, jak glazura w ciapki - terakota gładka i na odwrót. Razem sprawia wrażenie zamętu.

stare 21.02.2006, 21:07   #7
koslawy
Guest

Domyślnie

Bryła super - nowoczesnaa *_*
Wnętrza świetne, ale zmieniłbym kilka rzeczy, których mi się nie chce wymieniać XD

Alia - ja też mam łazienkę bez okna x> Nie ma to jak bloki <lol>

stare 21.02.2006, 22:18   #8
kira1992
Guest

Domyślnie

Spodobał mi się ten dom. Mógłbyś podać kilka stron gdzie pościągałeś dodatki?

stare 22.02.2006, 15:44   #9
Blue__Lagoon
Guest

Domyślnie

Ech ta nowoczesność Ja wolę, gdy w domu podłogi są drewniane, a ściany utrzymane w ciepłych kolorach. Wiem, wiem jaka ja jestem staroświecka No ale kazdy ma swój gust Mimo że jest nowoczesny, to bardzo mi się podoba. Fajna bryła. No i ta łazienka rodziców. Cud miód i coś jeszcze

stare 22.02.2006, 19:06   #10
riannon
Guest

Domyślnie

Domek niezły. Chociaż czegoś mi tu brakuje, ale nie wiem czego. Nieźle jak na pierwszy domek Nie podobają mi się pościele w sypialniach i ta ścianka w korytarzyku. I jak już Alia zauwazyła, przedmioty zasłaniające okna..

Ostatnio edytowane przez riannon : 04.05.2006 - 17:39

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania