![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój trzeci domek na forum, po dosyć długiej przerwie. Jest on całkowicie pozbawinoy dodatków z neta, bo skończyłam z nimi po reinstalce gry. Kilka wiadomości o nim:
-zamieszkuje go rodzina Dziuba rodzice córeczka Posiada 2 sypialnie, 1 łazienkę, 1 kuchnię, salon i ogródek z basenem. Mimo, że ma tylko parter nie jest za mały dla tej rodziny. Przechodzimy do pokazu domu. Kilka ujęć na początek Lot ptaka Wchodzimy do środeczka: -korytarz (miało byc więcej ale imageshack odmówił wgrania tych zdjęć) -kuchnia i jadalnia -pokój córki -łazienka Przechodzimy do ogrodu. ps.wybaczcie różną wielkośc zdjęć ale mam ich za dużo. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:46 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
to jest okropne.niepodoba mi sie ogród, i bryła domu.
pomieszczenia są puste. moge dać 2,5/10
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Szczerze mowiac z zewnatrz niczym nie zachwyca. Ale w srodku jest calkiem ladnie. 6/10
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko w środku. Oprócz pokoju córki, czy ja coś przegapiłam że cegły i kamienie są we wnętrzu modne... zewnątrz mi się nie podoba, bryła jest echmmm, a to połączenie płotów okropne.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz jest nawet ładnie, ale nie podoba mi się dach i to ogrodzenie. W srodku trochę jest pomieszane i pusto jest gdzie niegdzie.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zewnatrz ładnie, bryła nijaka, a dach
to już tragedia. Ogólnie 7/10 W środku, podoba mi się, tylko faktycznie troszkę pustawo 8/10 No i czemu od razu do krytykowania? Mnie się domek podoba ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom nie podoba mi się. Bryła jest taka zwykła i ten dach...płot też mi się nie podoba a garaż tym bardziej. Za to w środku bardzo ładnie. Kuchnia mnie urzekła jest b. ładna, pokuj córki jest ładny ale nie dla córki, po prostu nie wyobrażam sobie żeby nastolatka mieszkała w tym pokoju przez te kamienie, jest taki „zimny”. Łazienka- jejku mocno daje po oczach no i jest strasznie pusta. Na ogół naprawdę ładny domek(chodzi o wnętrze) tylko łazienka... pokoju córki już się nie czepiam bo by mi się podobał jakby nie był pokojem dla nastolatki
![]() Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 26.02.2006 - 17:57 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Szczerze? To powiem jedno: O FUUUUUj!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, ładny, prosty i normalny domek, prosta bryła. Mozna sie trochę uwolnic od tych dzieł architektonicznych i przytulić sie do podusi. Przytulne w netrze, ale wciąż nie daje mi spokoju pokój tej nastolatki..8/10 bo ten ogródek taki...
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi sie ten dom średnio podoba.Oto moje kryteria:
Wygląd z zewnątrz przykro mi-0 Środek domu: łAZienka-okropieństwo 0 Salon-Bardzo mi sie podoba 10/10 Reszta domu-5/10 Łącznie:15/40 Czyli średnio ale ogólnie to w środku łądnie. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|