![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No więc pokażę dziś trzeci domek na tym forum ;p No to lecimy ;p Tu simka zamieszkująca ten dom ;p Fotki tam bez zbednych komentarzy ;p No i to wszytsko. Tak, wiem, że nie umiem robić zdjęć :p Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:24 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ładną masz simkę xD.
Domek mi się podoba, widzę 3/4 zdjęć. Jak możesz to daj do ściągnięcia ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmmm.....bardzo spokojny w wykonaniu....
Za zewnątrz bardzo pusto...tak na 5/10 W środku dużo lepiej, bardzo ładne wnętrza ...może w tym zielonym pokoju za mało mebli ;/ ale ok 8/10 Ogólnie trochę pusty...ale ładny 7,5/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogólnie dom nie jest zły lecz wymaga jeszcze troche popracowania nad nim. Wszystko było by ok ale nie podoba mi się ten zielony pokój (chyba przedpokój czy coś w tym stylu) trochę tam pustawo, może wpakuj tam na ścianę jakiś obraz od razu zrobi się nieco przytulniej. Reszta jak dla mnie bez zarzutu.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Lol, ladne bardzo. Maly, skromny, swietny dom. tylko w zielonym pomieszczeniu strasznie pusto jest, czyzbs zapomniala o nim? Ale do B; mis ie podoba, taki jasny, ladny.. Dobra co tu wymieniac. Heh.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm domek ładny, przytulny. Jendynie co się gryzie to płytki staw i ta dróżka. Pasowało by to jakby było więcej tych sosenke
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny domek.
![]() Z zewnątrz lepiej wygląda nocą. ![]() ![]() W środku wszystko urządzone jest z umierem, stonowane i gustowne. Najbardziej podoba mi się kuchnia i salon. Ten przedpokój wydaje mi się trochę za duży (w stosunku do wielkości innych pomieszczeń), ale jest ciekawie zrobiony. Dobrze dobrałaś wszystkie dodatki. Ogółem 8/10. ![]() Pozdrawiam
#8 |
Guest
|
![]()
Nio ładny, ładny... Co prawda z podstawowych simów widzę tu tylko telewizor, a w końcu jak się nawali dodatków z internetu to każdy dom nieźle wygląda
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom nie jest najgorszy, ma ciekawą bryłę co odwróciło mój wzrok od mało zróżnicowanego ogrodu. Now więc... nie pasuję mi ten dtół w kuchni z różyczkami. Jak z restauracji... rozumiemm mieszka ona sama, ale to wyglądas jakby miała w do,mu restaurację.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ee, no mi się podoba. Cudoo.. ^^ A simka piękna! 8/10. xD
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|