![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja ściągałam sobie dość dużo fryzur i tylko kilka się pokazuje, a reszta jest jako taka normalna fryzura (długie czarne włosy). Ja bardzo bym chciała fajne fryzury, a więc może znacie jakieś strony z fryzurami? Dlaczego nie ma tych które ściągam? ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widocznie nie ściągnęłaś meshy, czyli kształtów tych fryzur.
Obok linku do fryzury jest zazwyczaj link do mesha. Musisz go ściągnąć i dać do downloads, żeby fryzura pojawiła się w grze. Taki link może się nazywać np. "download mesh" albo "mesh". Edit: Sorry, nie zauważyłam powyższych wypowiedzi, ale napisałam trochę więcej, więc zostawię moją. ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo wam dziękuję! Spróbuję z tymi meshami...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O, ja mam za to nieco inny problem z włosami. Mianowicie ściągnęłam fryzury z sim2sisters, oczywiście wraz z meshami, ale zamiast nich mam pełno króliczych głów bez jednego oka o.O Co gorsza nawet nie wiem, jak te pliki się nazywają, więc nawet nie mogę ich usunąć. jest może na to jakiś inny sposób niż po prostu wywalenie ich z folderu "downloads"?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak, jak jest królicza głowa, to nie ma mesha... Ale to nie musi być Twoja wina. Też ściągam dużo fryzur i akurat nie mam króliczych głów, tylko powtarzające się czarne zwykłe włosy. Albo twórcy fryzur podają złe linki do meshy, albo te meshe są niedziałające, albo coś jeszcze innego- nie wiem, ale wszystko można ręcznie usunąć w Body Shopie lub w Trybie Tworzenia Rodziny (ja tak robię). Klikasz na fryzurkę, a potem na ikonkę kosza. Obiekt znika też z Dowloads.
A może też program Clean Installer usuwa takie pliki, ale nie jestem pewna.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|