![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto pragnę państwu przedstawić mój kolejny wspaniały domek , a konkretniej Biznes. Tym razem moja produkcja przybrała kolor zielony. Serdecznie zapraszam do oglądania i oceniania.
Przód domu (W dzień) Wkoło przedsiębiorstwa rosną brzozy i białe stokrotki , mają symbolizować delikatność. Przód domu ( w nocy) Kiedy wejdziemy do srodka ujrzymy niewielkie pomieszczenie czyli poczekalnię. od razu możemy zwrócić się do pani kasjerki , poprosić o numerek i wypytać o interesujące nas rzeczy. Za panią kasjerką widzimy piękne zdięcia modelek , mają nas one zachęcić do skorzystania z usług firmy. Jednak nim uda nam się skontaktowac ze stylistą czekają nas długie godziny czekania. Nie martwmy się , w poczekalni jest przyjemny kacik w którym można poleżeć na poduszkach i poczytać nowe wydanie "Twojego Stylu" W końcu ten upragniony momęt , zmiana wyglądu. Wchodzimy do pomiszczenia w którym czeka już na nas stylista i ruchem reki wskazuje fotel. Ile tu kosmetyków , nie zabrakło jednak miejsca na ozdoby. na ścianach wiszą kolorowe i zabawne lampki. Potem możemy udac się do sklepu by kupić zalecane kosmetyki lub po prostu jakiś modny ciuszek. Jesli musimy iść za potrzebą skierujmy się do małych drzwi w sklepiku. Prowadza one do małego holu z którego mozemy wejść do łazienki. Tymczasem jeśli na kogos czekamy mamy szanse się umalować. Lub porozmawiac z kimś siedząc na pufach. a jesli wypozyczymy klucz możemy wykąpac sie w luksusowej łazience. Jeszcze rzut. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:37 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Supppper Daje 120/10.Gustowne z pomysłem ładnie wykonane. PS Udostępnisz ? Skąd masz rzeczy? Jestem pierwszy
Ostatnio edytowane przez Xsiver sim : 25.03.2006 - 15:06 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajna bryła, ładny kolorek (lubię zieleń
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście nie lubię zieleni, ale wykorzystałeś taki ładny odcień, więc nie mam zastrzeżeń. Ogródek zachęcający. Wnętrza trochę blade i jak napisałą Meraja, pustawe, aczkolwiek wykonane z gustem. Masz ładne dodatki. Jeszcze jedna rzecz, simka ma okropny makijaż, więc jest słabą reklamą dla takiego salonu.
Domek ładny, lecz nie oszałamiający: 8/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie powiem, ładniutka i przytulna chata
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ogólenie to mi się podoba. Ładne meble... chociaż łazienka jest taka ''pusta'' tylko wanna w niej jest. Na dodatek czarna...
Ocena 7/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się. Wszystko z sunair sims, no i w ogóle, budynek nie w moim stylu.
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tak średnio mi się podoba. Dodatki są z tej samej strony, wnętrza puste, bryła jest nawet ładna.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
aha... szczerze mówiąc nie przyglądałam sie rzutowi.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|