![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz rozejrzeć się po działce w Abrakadabrowie i poszukać jakiejś osoby która ma tą rzecz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale tego to nikt nie ma żaden ze sprzedawców.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie chodzi mi o sprzedawców tylko o osoby np.Majka Ćwir
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Te obiekty śa tylko do zadanek (chyba)
![]() Jak poprosisz sprzędawce o zadanie to one ci może powiedziec : dam ci rzadki składnik jak przyniesiesz mi ciężka cegłe wtedy da się pytać różne osoby o to i jak ktoś to ma to ci sprzedaje a ty idziesz z tym do sprzedawcy ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najpierw podchodzisz do sprzedawcy i z nim rozmawiasz i on może dać ci zadanie przyniesienia cegły, jabka lub banana. Wtedy podchodzisz do osób i pytasz o przedmiot. Jedni mówią że nie mają a inni że mają i że sprzedadzą za 25 simleonów.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moi simowie często muszą znajdować dla sprzedawców banana zagłady albo ciężką cegłę, jeszcze muszą płacić 25 simoleonsów
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Musisz się pytać ludzi i jak ktoś ma to płacisz i masz, potem jeszcze raz gadasz z elfem lub aptekażem albo z wampirką i daje ci składnik. Ja ciągle prubuje zdobyć pył diamentowy, a ciągle mi dawają rzęsy czarodzieja!!!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja to zawsze mam znaleść jabłko nigdy nie miałam banana ani cegły..Ale jak już jakiegoś sima znajdziecie ze ma np.banana a wam jest potrzebny to nie zanoście go sprzedawcy tylko zabierzcie tego banana do domu.. heheh
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja nie znalazłam ani jabłka, ani cegły. Tylko ciągle ten czerwony banan zagłdy....
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|