![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem który przeszkadza mi w graniu.
Posiadam oryginalną gre the sims 2 i dodatek na studiach, gra strasznie się zacina szczegulnie w akademiku czy mieście. Wcześniej takich problemów nie miałem Parametry mojego Pc: Procesor Celeron 2.4 256 ram Karta graficzna Radeon RX9550 Prosze o pomoc... hacker |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może płytka jest porysowana?? Postaraj się delikatnie przetrzeć ją.
Jak, to nie pomoże pewnie będzie trzeba ściagnąć Patcha. tutaj To jest link do patcha, ale niestety nie mam pojęcia czy jest płatny i czy akurat, to ten, bo nigdy nie korzystałam z żadnych łatek i innych tego rodzaju nakładek. Ostatnio edytowane przez Tenebris : 01.04.2006 - 13:38 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może jakies ryski są ale obawiam sie że to nie ta przyczyna
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Och, a jaki system operacyjny?
![]() Choć w wymaganiach jest napisane, że min. 256 MB RAM, jednak zalecane jest co najmniej 512 MB RAM... Wtedy pomoże... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dokładnie, ale ja i tak myślę, że nawet jedna ryska może spowodować, że gra będzie wadliwie chodziła.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Stan płyty nie ma nic do prędkości działania gry (chyba, że gra zczytuje z cd/dvd, ale Sims2 dane bierze z dysku)
Weź wyłącz wszystko w tle, zdefragmentuj cały dysk, zmniejsz detale (u mnie na 9550XT w mieście się przycinało, a posiadam P4 i 512mb ram). |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|