![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
zrezygnuję z robienia fotostory bo mnie pośpieszacie.
Nie mogę pisać szybciej bo musze sie uczyć! w końcu nie wiem. Robić fotostory czy nie? To mnie denerwuje jak ktoś gada 'pośpiesz sie' 'troche szybcie...' To naprawde wkurza ![]() ![]() Dobra zrobie fotostoory, ale nie pośpieszajcie mnie. Fotostory pt. "siostrzane kłopoty" odc. 1 - "Przedstawienie postaci" ![]() To obie siostry. Ta ruda to Laura, jest młodsza o 3 minuty. Ta druga to Jesica. mieszkają w tym domu same, ponieważ ich rodzice zginęli w wypadku. Mają po 18 lat, więc sąd pozwolił im tu zamieszkać. laura kocha zwierzęta, jest bardzo skryta. Jesica jest rozgadana i szalona. przez pięć minut w jej głowie powstanie 100 tysięcy pomysłów. Nie nawidzi kotów, ponieważ miała pewien nieszczęśliwy wypadek w wieku 13 lat. ![]() To ich ukochana papuga, Igi. Mieszzka z nimi od 3 lat. ![]() - Hej, laura. Pamiętasz co powiedział wysoki Sim, gdy pozwolił nam tu zaieszkać? - No tak. mamy zacząć pracować. ale jAK znajdziemy pracę, to Iguś...będzie głodny. - o Simie! Chyba te sześć godzin bez jedzenia wytrzyma, co? - no...nie. On musi jeść co dwie godziny...bo zdechnie- powiedziała Laura zx łzami w oczach. - No już dobrze znajdę pracę. Jesica znalazła pracę. Zaczęła pracować jako pomocnik golfisty. Zarabiała marne grosze, a ze swojej wypłaty musiała wykarmić siebie, laure i Igiego. ![]() Już pierszego dnia po południu do ich domu przyszli goście. Byli to wujek i ciocia Ćwirowie. "Na szczęście bez Kasandry i Lukasa...Jak zwykle bym musiała bawić się z tymi dzieciakami"- myślała Laura - kochana jesico. Jak wa sie układa. Czy wszystko dobrze? Jak chcecie możemy wam porzyczyć trochę pieniędzy- zaczął wujek Henryk był bowiem znany ze swojej fortuny. miał wielką willę z basenem, trzema sypialniami i 4 łazienkami, a także wielkim ogrodem - Nie. Jet wszystko dobrze. Ja pracuję, mamy pieniądze. - Tak? to wspaniale. A...Henryku, może opowiesz Laurze jak to lecieliśmy samolotem do Egiptu? - Bardzo chętnie. Lauro, wiesz, lecieliśmy do Egiptu i ..ty wiesz jak tam jest pięknie? - Tak? to bardzo ciekawe...-powiedziała udając zainteresowaną, podczas gdy Jesica z ciotką Majką plotkowały w kuchni. C.D.N. I JAK WAM SIE PODOBA? Wiem że trochę nudne, ale potem się rozkręci. ![]() Ostatnio edytowane przez jaczecha92 : 18.10.2004 - 11:21 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|