![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak wchodze w folder moje dokumenty------>ea games--->sims2----->Storytelling to są tyl;ko 2zdjęcia ładne duże ok to chę ich więcej to wchodze w Neighborhoods i wybieram jakąś okolice i są wszystkie zdjecia tylko że....yy malutkie
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 10.03.2009 - 10:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wejdź w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Neighborhoods->nr sąsiedztwa->Storytelling. Tam będą wszystkie zdjęcia.
I połowa jest malutka a połowa nie, sprawdź dokładnie. Bo niektóre to miniaturki, a niektóre normalnej wielkości... Te na początku są zazwyczaj większe, a u dołu są miniatury, ale może iu Ciebie jest inaczej. A może chodzi Ci o to, ze dzdjęcia nie są tak duże jak u niektórych? Wielkość możesz ustalać podczas gry klikając w Opcje Kamery. Masz do wyboru wielkość i jakość zdjęć, ustaw sobie na największą.
Ostatnio edytowane przez Isi : 08.04.2006 - 13:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Isi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak ustawisz większe zdjęcia, nie powinna wolniej chodzić- po prostu będą Ci zajmowały więcej miejsca na dysku, bo więcej ważą.
Jeśli zwiększysz detale Simów i obiektów, wtedy gra może znacznie zwolnić. Ale po zwiększeniu parametrów zdjęć myślę, że nie. ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mam podobne pytanie.
wchodze w Ea Games -> the sims 2 -> Neighborhoods- >nr sąsiedztwa. I chce znalezc folder Storytelling, jednak takowego ( ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
...\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\nr otoczenia\Storytelling <- tu natomiast fotki znajdą Ci, którzy NŻ lub WB posiadają ![]() Innymi słowy, od wyjścia NŻ zmieniło się miejsce, gdzie zapisują się zdjęcia. Wcześniej było to The Sims 2\Storytelling, a po zmianie The Sims 2\Neighborhoods\nr otoczenia\Storytelling. ps. Nie jestem pewna, czy zmiania nie nastąpiła już po wyściu NS, ale raczej było to przy NŻ. Nie pamiętam dokładnie.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|