![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam dziwny problem. Opiszę to wszystko po kolei. Na studiach były sobie dwie przyjaciółki: Ania i Magda. Magda, będąc na studiach zmarła. Ania założyła bractwo studenckie. Po pewnym czasie Ania została członkiem tajnego stowarzyszenia. Będąc w budynku tajnego stowarzyszenia, wskrzesiła Magdę (dała dużo pieniędzy, Magda była normalna). Razem wróciły do domku. I w tym miejscu pojawiły się następujące problemy:
1. Normalnie wspomnienia to obrazki na zielonym lub czerwonym tle. U mnie są same tła! Wcale nie ma na nich obrazków! Kiedy na nie klikam, pojawia się normalny opis. 2. Nie ma niektórych obrazków w grze (na przykład kiedy ktoś jest na uczelni, ikona, na której jest to narysowane jest pusta, lub na przykład obok nazwy wybranego wydziału nie ma obrazka, kiedy simowie rozmawiają o sobie, nie pojawiają się w dymkach ich głowy, tylko jakieś mazaje, itp.) 3.Oto chyba najgorszy błąd. Kiedy Ania skończyła studia, zaczęła pracować. Od razu dostała awans. I oto błąd: o awansie nie poinformował mnie żaden komunikat ani muzyczka, simka nie ma awansu w i tak dziwnych wspomnieniach (o tym, że dostała awans dowiedziałam się patrząc na nazwę zawodu) i nie dostała do tego żadnych pieniędzy! Cały dzień przepracowała BEZPŁATNIE! Tyle błędów zobaczyłam do tej pory (może być ich więcej). Błędy te dotyczą wszystkich simów, nie tylko tych dwóch simek (specjalnie sprawdzałam). Aha, z dodatków mam Nocne Życie, Na studiach i Zestaw Świąteczny, wszystko oryginalne. Z Internetu nic nie ściągałam. Co zrobić, by wszystko wróciło do normy (proszę nie mówić o reinstalowaniu, chyba, że to jest naprawdę konieczne)? Czy kupienie Własnego Biznesu mogłoby coś zmienić? Bardzo proszę o pomoc. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|