Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.04.2006, 19:34   #1
riannon
Guest

Domyślnie Mały domek dwóch przyjaciółek

Z braku interesujących zajęć zrobiłam mały domek dla dwóch dziewczyn, które dopiero co skończyły studia. Są to dwie przyjaciółki, które znają sie od małego. A teraz zamieszkały w małym, nowoczesnym domku. Coś w stylu starterka. Bryła jest maxisa (domek z minidodatku Rozrywka Rodzinna-Akcesoria), nie zmieniałam jej. I proszę nie wliczać ogródka do oceny, skupiłam swoją uwagę na wnętrzach xD
Z zewnątrz

przedpokój

gabinet (znajduje sie w dosyć dziwnym pomieszczeniu połączonym z kuchnią. salonem, przedpokojem i jakby miejscem gdzie można sie umalować)

toaletka

fotel, a dalej nie rozpakowana jeszcze walizka.

łazienka (mała, ale funkcjonalna)

sypialnia

Salon

Kuchnia

No i rzut (przepraszam, że taki ucięty, ale nie chciałam pokazywać paskudnej werandy xD)

Ps. Co do tego jednego łożka w sypialni, to bez skojarzeńxD Po prostu jedno podwójne wygladało lepiej niż dwa pojedyncze xD

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:56

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.04.2006, 20:39   #2
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie

Bryła jest blee ale poneważ nie Twoja nie oceniam. Kolor domu też blee ale dobra. W środku ładnie Podoba mi się kolorystyka domku. Tylko ten aniołek w sypialni i tapeta apsolutnie mi się nie podoba. Ogromny plus za te maski z mini dodatku RR bo sa BOSKIE ale to tylk ozdoba. Jak zauważyłaś mamy nie oceniać ogródka....
Daje 7/10. Nie jest brzydki ale dałoby się coś zmienić na lepsze

Czekam na następne domki

PS: Ja chcę te maski z RR xP (a narazie nie mam możliwoci dostać dodatku) buu

A i kuchnia mi się poodoba

PS2: Pamiętasz może skąd masz tą wanne (tylko nie z RR proszę )

Edit: Pierwsza
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline  
stare 28.04.2006, 21:43   #3
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Bardzo ladny domek tylko, że nielubię tego łóżka (tego z sypialni) nie podoba mi sie poprostu. Ale ogólnie bardzo udana produkcja (jak większość twoich zresztą ) 9,5/10

stare 29.04.2006, 09:27   #4
Corec
Guest

Domyślnie

Dla mnie bąba 8/10 :ql:

stare 29.04.2006, 09:29   #5
Mgiełka
Guest

Domyślnie

No, no ładny domek, chociaż ja wolę, jak domki są clean.
W przedpokoju nie podoba mi się firanka(mogłaby wisieć tylko na oknie, a drzwi zostawić w spokoju).
Gabinet bardzo ładny, nie mam mu nic do zarzucenia. Pamiętasz może skąd masz te panele w nim? A może to są oryginalne maxisa, tylko przeoczyłam Jak nie to napisz skąd jeśli pamiętasz.
Toaletka też fajna, podoba mi się, że tak fajnie połączyłaś ją z gabinetem. Łazienka też jest bardzo fajna. Pamiętasz skąd te malowidła? Super wanna jest w niej i dywaniki.
W sypialni jak już ktoś wcześniej wspomniał nie podoba mi się ten aniołek. A tapeta w chmurki jest fajna. Pasuje mi. Można to nazwać "Niebiańska sypialnia"
Salon trochę za ciemny jak na mój gust.
W kuchni nie mam nic do zarzucenia.

Ogólnie domek podoba mi się i daję 8/10.

stare 29.04.2006, 12:37   #6
riannon
Guest

Domyślnie

[FONT=Comic Sans MS[/FONT]Dziękuję za ocenki Te kosmetyki z łazienki są z http://www.aroundthesims2.com/object...hroom_001.html. A wanna z http://www.modthesims2.com/showthrea...light=bathroom. Co do paneli to nie sa orginalne i wydaje mi sie, że sa to panele kogos z forum, ale niestety nie wiem [/FONT]

stare 29.04.2006, 12:53   #7
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Z zewnątrz nie podoba mi się kolor domu i ogródek. A wnętrze jest nawet spoko. 8/10

stare 29.04.2006, 21:02   #8
linkinhay
Guest

Domyślnie

Bryła jest oryginalna, podoba mi się. Kolor bryły mi niezbyt odpowiada, no ale skoro tobie się podoba to ok No i wydaje się że w domu jest za mało okien, no ale w prawdziwym domu nie ma tak duzo okien... W środku jest ślicznie. Widziałam parę twoich domków i widzę, że masz do tego smykałkę...

stare 29.04.2006, 21:49   #9
Chocolatté
Guest

Domyślnie

podoba mi się twój styl budowania. każdy dom jest inny, inaczej umeblowany, u mnie wszystko tak samo - dlatego nie lubię budować domków. mm, wracajmy do domku. podwójne łóżko nie przeszkadza - no co, ja też na feriach spałam z psiapsiółą w jednym ^^' podoba mi się.

stare 30.04.2006, 07:09   #10
Margierytka
Guest

Domyślnie

Po dzisiejszej wizycie na Maxisie i na naszym forum dochodzę do wniosku, że najbardziej utalentowani architekci i dekoratorzy wnętrz rodzą się w Polsce. Wnętrza są fantastyczne. Gratuluję Perełka, kolejny udany dom. Chociaż np.żeby się konstruktywnie przyczepić poprawiłabym deko dach i zrobila ganek z przodu.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania