![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak wyglądał Justin Timberlake w 2000 roku. Zajęło mi pół dnia żeby go zrobić, ale niema dużo dodatków. Oceniajcie:
http://img212.imageshack.us/img212/2...berlake5vw.jpg A to zdjęcie gwiazdy do porównania: http://img75.imageshack.us/img75/4783/justin2014cb.jpg ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No taki średni. Ma zbyt długi i wąski nos, jakieś inne oczy powinnien miec. Zbyt długi podbródek i tak ostro zakończony zrobiłaś.. Ogólnie podobieństwo ok. 45%.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Widać jakieś podobieństwo
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Teraz jest lepiej, ale prawdziwy Justin Timberlake nie ma takiej pociągłej twarzy, ma troszke krótszą i nie ma takiego mocnego zarusu podbródka.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dobra, nie będę się czepiać tego nosa, bo wiem jak ciężko zrobić odpowiedni. Twój Justin bardziej przypomina tego na 1 fotce. Mogę się przyczepić jedynie do delikatnie wystających kości policzkowych, no ale w BS ciężko odtworzyć prawdziwy wygląd sima, bo a to sikn się chlewi, a to wychodzi za pyzaty
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsza wersja Sima nie była do końca podobna, druga o wiele lepsza.
W pierwszej przede wszystkim dół twarzy był wąski, za wąski. Nos był też "niewłaściwy", ale już poprawiłaś. Fryzurę bardzo dobrze dobrałaś, chyba najlepiej jak można. Co jeszcze można zmienić? Podbródek. Powinien być trochę szerszy i nie taki "wystający" (tzn. unieść jeszcze trochę w górę). I to by chyba wystarczyło, bo oczy, usta, brwi i cała reszta sa w porządku, przynajmniej moim zdaniem. ![]() Pozdrawiam
#8 |
Guest
|
![]()
Druga wersja jest bardziej podobna do oryginału,ale nie do końca taka jak Justin.Rzeczywiście fryzura dobrze dobrana,ale ten podbródek mogłabyś poprawić.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
w pierwszej wersji moze tylko cienik podobnosci 4/10
w drugiej wersji juz lepiej ale widzialem lepsze prace 8/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak posłuchałaś wskazówek i bardzo dobrze. Justin dużo bardziej podobny do orginału!!! 8/10, tak trzymaj!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|