Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 01.05.2006, 19:13   #1
girlie94
Guest

Domyślnie Mydlany domek BEZ DODATKÓW [BRAK ZDJĘĆ]

Najpierw wyjaśnię nazwę - mydlany domek. Mydlany, ponieważ zamieszkuje go simka o nazwisku Mydełko.
Wiem, że w tym temacie nie będzie pozytywnych opinii na temat domu, ale i tak go dam .

Widok w dzień:

Widok w nocy:

Nieźle się namęczyłam, żeby wymyśleć, gdzie umieścić lampy, aby nie były widoczne, a żeby oświetlałty żywopłot. Po długim czasie (jednej minucie ) wpadłam na pomysł, żeby lampy wsadzić do żywpołotu (za pomocą kodu move_objects on).
Widok, kiedy wchodzimy do mieszkania:

Wnęka kuchenna:

Kącik, gdzie można obejrzeć telewizję:

Tutaj moja simka je posiłki LOL:

Wejdźmy na górę...
Korytarz na górze:

Sypialnia:

Moja simka błagała mnie na kolanach, żebym wstawiła jej duże lustro w sypialni (tak na prawdę nie miałam co tam dać, a jakoś ładnego obrazu nie znalazłam) LOL.

Na tym zdjęciu można zauważyć lustro LOL

Gabinet:

Ogródek (pewnie zostanie zarzucone mi złe zagospodarowanie terenu, ale ogród robiłam szybko LOL):

Taras:

Garaż:

Rzuty:

A na końcu łazienka (ona tak na prawdę jest na parterze, ale zapomniałam jej wkleić ):

Przepraszam, że na niektórych zdjęciach musiałam nachylić kamerę, ale za nic nie chciałam się zmieścić, żeby ładne zdjęcie wyszło. Sorki też za złą jakość zdjęć.

PS. Domek to MODERNIZACJA czegoś, co było koło sióstr Kaliente. Oczywiście z domu zostawiła tylko bryłę.
PS2. W domku nie ma ani pół dodatku, więc uwierzcie, że nie miałam zbyt wielu możliwości.

A teraz (wreszcie, nie?) możecie oceniać.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:22

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania