![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
szczerze mówiąc to srednio...
ta minia perełko według mnie ejst za niebieska. ale ogólnie widać ze simki są dopracowane... 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hym... nie przepadam za typowo maxisowymi simkami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Niee!! Brzydkiee
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ostatnia mi się nie podoba ;] Pozostałe, chociaż proste, dość fajne.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Natalia Kroczek- Nie jest za ładna, fryzura mi nie pasuje, twarz taka dziwna. Ogólne 4/10
Elizabeth Kroczek - według mnie z tej turu jest najładniejsza. Ma fajnie dobraną fryzurę, makijaż troszkę taki jasny ale da się to naprawić. 8/10 Minia Perełka- zapytam się nie taktownie: Co to ma być?! Szczerze mówiąc wyszła najgorzej. Jest zbyt niebieska. 0,5/10 Liliana Millian- Jej twarz jest zbyt koścista,, fryzura mi nie pasuje i makijaż mógłby być inny. 5/10 Postaraj sie bardziej... |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ta ostatnia wygląda całkiem fajnie, aczkolwiek tej jej brwii... są jakieś dziwne. Mogłyby być cieńsze i nie takie długie, ale po za tym cała ta Lilian nawet podoba mi się.
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Najładniejsza jest ta 2, reszta taka jakaś... Ta na niebiesko pomysłowa, ale nie chciałabym tak wyglądać;p |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Natalia Kroczek-Nie jest zła chodz ta fryzura nie pasuje do studentki
Elizabeth Kroczek-Najbardziej mi się podoba z Twoich simek Minia Perełka-Niebiesko mi ! ![]() Liliana Millian-Nie za bardzo... Ogóna ocena 7,5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Natalia Kroczek 4/10 ma okrutne okolice oczu ![]() Elizabeth Kroczek 6/10 taka pospolita dziewczyna ![]() Minia Perełka 3/10 za niebieska ;D Liliana Milan 7/10 tylko brzydkie włosy ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|