![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć w tym temacie chciałabym Wam przedstawić mój drugi domek, który prezentuję na forum o nazwie "Balbinka forever". Łatwo się domyśleć, iż ten dom jest metamorfozą tego starego różowego klocka określonego mianem domu. Ten dom jest podobny do mojego wykonania "Chatynki Kai Septyk" lecz ten dom jest dużo większy. Musicie mi wybaczyć, ja poprostu kocham te domy a`la Kaliente i Don i ciągle je buduję (moje Simy też już sie przyzwyczaiły
![]() Balbinka po metamorfozie (z tą fryzurą jest o 100% ładniejsza!) Bryła domu z przodu w dzień Bryła z tyłu (sorry za ten podpis, nie wiem jakim cudem mi tam przeskoczył ![]() Ganek Przedpokój Salon Łazienka na parterze Kuchnia Jadalnia Pokój Błażeja (jako dziecko, nie małe) Rzut parteru PIĘTRO Sypialnia Balbinki w kolorach zielonym i żółtym Pokoik Bartusia (jeszcze nie narodzonego synka Balbiny ![]() Łazienka na piętrze (Balbiny) Hall na piętrze Rzut piętra Widok domu z lotu ptaka Wątpię żeby komukolwiek spodobał się ten dom. Ale jak powiadają "trening czyni mistrza" więc jeszcze długo będę zaśmiecała to forum tymi wypocinami ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:20 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc jest to domek... taki typowy... Widać, że (chyba) ostatnio zafascynowałaś się Simsami, bo nie są to tak jakby "fachowe" domki, ale jak na drugi domex to ok. Moja ocena: 7/10 (pamiętam, jże jestem w ocenianiu bezlitośny - taka czarna mamba
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek całkiem fajny, nie podoba mi się tylko jadalnia i szkoda, że nie ma ogórdka
Daje 7/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek jest nawet, nawet. Wykladzina w halu kompletnie mi sie nie podoba...
Ale ogolnie bardzo ladny domek... daje ci za niego 8/10 PS Skad wiedzialas, ze nienaodzone dziecko to syn??? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Strasznie pstrokaty ten domek, podlogi troche nie dopasowane, nie jest zle jak an 2 dom
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Heh, dzięki za pozytywne ocenki
![]() ![]() Serducho xD
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Według mnie jak na drugi raz to domek nawet ładny, ale przyczepię się do zbyt pstrokatych kolorków i braku ogródka.
Ocena: 7/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się. Jedyne co mi tam przeszkadza to płaski dach którego wprost nie cierpę. Ale nie bede cie za to krytykować. NIe każdemu musi się nie podobać płaski dom. Tobie może przypadł do gustu. Daje 9,5/10
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm... Całkiem całkiem... Kompletnie nie podoba mi się "liściasta" wykładzina w hallu. A sypialnia Balbi troche za pstrokata
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ladniejszy od poprzedniego, ale caly czas prosty...... sciagnij jakies wystrzalowo-nowoczesne meble z neta a bedzie w ogole inaczej (daje ci plusa za meble z 4esf
![]() 5+/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|