|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ostatnio polubiłem Simsy, a szczególnie budowanie. Postanowiłem opublikować domek typowy dla 3, może i 4-ro osobowej rodzinki. Jak by co, to rzeczy są z Sims Na Studia i Smis Nocne Życie. Kosztuje on... eee... z 53 000 $ A oto program prezentujący cały dom:
Witamy serdecznie w programie "Mein liebe Haus"! Dziś odwiedzimy... a tak naprawde nie odwiedzim nikogo, ponieważ zaprezentowany dom nie ma jeszcze własciciela. A oto on! I tym kończymy nasz odcinek programu "Mein liebe haus". Mam nadzieję, że wszystkim się podobało. Dowidzenia
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 22:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Chyba jestem pierwsza?
No więc mimo tych maxisowych rzeczy domek mi się podoba. daje 9/10 bo ogródek troche skromny.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
szczerze, to podoba mi się tylko salon i sypialnia, ale tam 8/10, bo dom ma klimat. :)
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jak na domek bez dodatków z netu to całkiem niezły
Daje 7,5/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Z zewnątrz daje mu 10/10 barrrdzo mi sie podoba! natomiast w środku ciekawe jest polazenie kamienia i farb na scianach, w jadalni pustawo, pokoje robione "pod kolor" ale ok, daje 8/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dla mnie ciut zbyt chłodny, ale reszta jest OK. 8 i 3/4 na 10.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Das ist cool. Das Haus habt "coś w sobie"
Dam ci h...ile ci tu dać... zehn/zehn |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Pawlo nie umie niemieckiego!
Ciemno mi coś, ale generalnie może być. |
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Mi się podoba. Ładna bryła tylko więcej oświetlenia by się przydalo.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Piszesz, że to Twój pierwszy domek. Jednak nie ocenię Cię przez to łagodniej
.Ogródek jest bardzo skromnie urządzony. Nie jest to starterek, istnieją też kody na dodatkowe simoleony, tak więc mogłeś zaszaleć. Denerwuje mnie ciemność w pomieszczeniach. Na dodatkowe okna też na pewno było Cię stać :wacko: . Myślę, że jak na pierwszy domek, ściany są jako-tako dopasowane do podłóg, więc się nie czepiam. Jednak większość punktów odejmuję Ci za to, że w tym hausie jest strasznie pusto!!!
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|