![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Błagam pomóżcie!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie bardzo rozumiem o co chodzi... Można jeszcze raz, ale jaśniej?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moi simowie mieli dziecko o podobnych rysach twarzy do innych urodzonych dzieci w simsach;-(.Czyli wszystkie dzieci urodzone u mnie w simsach są podobne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
moze to przez kod? zrob jakiegos faceta z wszystkim na ,,super'' (czyli w super wielkim nosem, oczami, uszami, ustami) i zrob mu zone wygladajaca tak samo. niech zrobia dziecko i niech ono SAME podrosnie. jjesli bedzie wygladalo tak jak kazde pozostale to znaczy, ze cos z simami nie tak.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jesli chodzi o niemowlę to u mnie tez wszystkie mają takie same rysy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli masz podobnych każdych Simów, to nie dziw się, że każde dziecko jest takie samo jak z innej rodziny. A poza tym, wszyskie niemowlaki są takie same. ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak,ale na próbę dałam Dinę i Dona żeby mieli dziecko i kolor oczu po rodzicach nos do rodzicach wszystko po rodzicach oprócz policzków i podkrążonych oczu,ale sprubóję nie dorastać jakiegoś dziecka co mi się urodzi kodem i powiem Wam jak wygląda ; - |.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zawsze można zmienić wygląd...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Prawdę mówiąc nie ogarniam... Jak masz problem, to zrób simów, którzy bardzo się sobą różnią i zrób im dziecko i niech dorosnie samo - bez kodów. Jak będzie inne to super, jak tkaie jak wszystkie to zreinstlauj simy. No i jesli robisz ciągle jeden wygląd wszystkim swoim rodzinóm, to masz jak masz
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Siemcia..mam problemik niedawno pisalam ze niemam sims 2 a teraz juz mam :happy2: :tu: Ale nieffiem jak wgrac dodatki jutro moze do mnie wpadnie Plii i będzie mnie uczyc jak dodac dodatek do sims 2 ![]() A potem moze zrobimy FOTOSTORY ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|