Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.06.2006, 16:01   #1
Melicyanda
Guest

Sad Takie same!;(

Błagam pomóżcie!Gdy miałam pewną rodzinę w simsach to mieli dziecko i dorosło (do dziecka 10 lat ) a kodem zabrałam do nastolatki i dorosłej ,miała podobne rysy twarzy do wszystkich narodzonych dzieci w simsach!Pomyślałam ,że robię podobnych simów i zabrałam kogoś maxisowskiego na próbę Dinę Kaliente i Dona takie same rysy!Nos inny po rodzicach ,kolor oczy też ale rysy nie!Pomóżcie!Błagam!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.06.2006, 17:22   #2
Ice-cream
Guest

Domyślnie

Nie bardzo rozumiem o co chodzi... Można jeszcze raz, ale jaśniej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2006, 17:46   #3
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Moi simowie mieli dziecko o podobnych rysach twarzy do innych urodzonych dzieci w simsach;-(.Czyli wszystkie dzieci urodzone u mnie w simsach są podobne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2006, 19:15   #4
pocia
Guest

Domyślnie

moze to przez kod? zrob jakiegos faceta z wszystkim na ,,super'' (czyli w super wielkim nosem, oczami, uszami, ustami) i zrob mu zone wygladajaca tak samo. niech zrobia dziecko i niech ono SAME podrosnie. jjesli bedzie wygladalo tak jak kazde pozostale to znaczy, ze cos z simami nie tak.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2006, 19:37   #5
serek
Guest

Domyślnie

jesli chodzi o niemowlę to u mnie tez wszystkie mają takie same rysy. dopiero jak jest małym dzieckiem to są rysy po rodzicach.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2006, 20:02   #6
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Jeśli masz podobnych każdych Simów, to nie dziw się, że każde dziecko jest takie samo jak z innej rodziny. A poza tym, wszyskie niemowlaki są takie same. ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 09:09   #7
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Tak,ale na próbę dałam Dinę i Dona żeby mieli dziecko i kolor oczu po rodzicach nos do rodzicach wszystko po rodzicach oprócz policzków i podkrążonych oczu,ale sprubóję nie dorastać jakiegoś dziecka co mi się urodzi kodem i powiem Wam jak wygląda ; - |.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 17:24   #8
Ice-cream
Guest

Domyślnie

Zawsze można zmienić wygląd...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 21:01   #9
Eileene
Guest

Domyślnie

Prawdę mówiąc nie ogarniam... Jak masz problem, to zrób simów, którzy bardzo się sobą różnią i zrób im dziecko i niech dorosnie samo - bez kodów. Jak będzie inne to super, jak tkaie jak wszystkie to zreinstlauj simy. No i jesli robisz ciągle jeden wygląd wszystkim swoim rodzinóm, to masz jak masz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2006, 21:31   #10
Mania
Guest

Post Jak dodac dodatki do gry ?

Cytat:
Napisał Melicyanda
Błagam pomóżcie!Gdy miałam pewną rodzinę w simsach to mieli dziecko i dorosło (do dziecka 10 lat ) a kodem zabrałam do nastolatki i dorosłej ,miała podobne rysy twarzy do wszystkich narodzonych dzieci w simsach!Pomyślałam ,że robię podobnych simów i zabrałam kogoś maxisowskiego na próbę Dinę Kaliente i Dona takie same rysy!Nos inny po rodzicach ,kolor oczy też ale rysy nie!Pomóżcie!Błagam!!

Siemcia..mam problemik niedawno pisalam ze niemam sims 2 a teraz juz mam :happy2: :tu:
Ale nieffiem jak wgrac dodatki jutro moze do mnie wpadnie Plii i będzie mnie uczyc jak dodac dodatek do sims 2

A potem moze zrobimy FOTOSTORY ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania