![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Masz ochotę zerwać z szarą rzeczywistością i przenieść się w beztroski świat? No tak, to niemożliwe... ale dzięki naszej ofercie możesz mieć namiastkę tego świata tylko dla siebie! Wakacje się zbliżają, a Ty na co czekasz? Już dziś zarezerwuj ten wakacyjny dom dla siebie!
A teraz kilka danych: Ilość sypialni: 1 2-osobowa Ilość łazienek: 2 + salon, kuchnia z jadalnią, samochód wynajęty specjalnie dla Ciebie z garażem i bajeczny taras z jacuzzi. Miesięczny koszt wynajęcia domu: 2,5 tys $ Kilka fotek: Chcesz spędzić urlop wypoczywając w tym domu, który leży nieopodal plaży (również nudystów ;) ) ? Daj nam znać! Zrób to, zanim inni cie ubiegną! ;)
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:40 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No i kolejny świetny dom
![]() ![]() Moja ocena: 10/10 Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 12:48 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super dom !!
Daję ci 10.00 ! Jestextra !! A szczególnie te schody !! Z kąd je masz !! są super !! daj linka plissss ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dośc drogi wynajem ale za takie cudo dał bym nie 2,5 $ ale 10 razy tyle
![]() Naprawde jedna z lepszych prac jaka widziałem 10/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm... Serio?
Napiszę tylko tyle (ponieważ nie ma się co rozpisywać), że za taki domek mogłabym zapłacić o wiele, wiele więcej niż tylko 2500$ ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja mma ogromną prośbe podasz mi likni stron skąd sciagnelas te mebelki wszczegulnosci kuchnia pokuj i lazienka one sa boskie ^_^
|
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
oh. :)
ten domek jest po prostu.. śliczny! ^^ chętnie bym w takim zamieszkała. :) |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bardzo ladny dom tylko brak mu takiej rodzinnej, cieplej atmosfery.......... 10 z minusem/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Proszę bardzo bym chciała abyś dała linka! ! ! PLISSSS ! ! !
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|