![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż.
Męczyłam się nad tym starsznie, bo od wczorajszego rana. Z bryłą nie mogłam w ogóle dojść do ładu - nie przemyślałam wsyztskiego na początku... co potem bardzo ślicznie mi wylazło. Z założenia miał być to akademik... ale w którymś momencie przesadziłam. I zostało takie w sumie niewiadomo co, niby kilku osobowy 'apartamentowiec'. Rozlazłe to to, wielkie i ugurdulone. No ale miło będzie, jeżeli jednak komuś coś takiego do gustu jednak przypadnie... no to jedziem. Całość od frontu. (Nie objęłam roślinności i wodospadu, może jutro będę miała siłę dorobić) ![]() nieco bliżej i z innej perspektywy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i wnętrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sala 'rozrywkowa' ![]() ![]() Oranżeria z mała biblioteczka - na zimne listopadowe wieczory i poranki ![]() ![]() ![]() ![]() Toalety ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() ![]() Mały widok na kuchnie... ![]() No i góra.... pókój obecnie zamieszkały przez moja simke ![]() ![]() ![]() ![]() I dosłownie jedno spojrzenie na dwa pozostałe ![]() ![]() Dziękuję. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|