Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.07.2006, 20:13   #1
afaiks
Guest

Domyślnie Mój pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ]

Dodam domek Mój pierwszy i wiem, że brzydki- po prostu uzyłam zwykłych Simsowych dodatków. Żadnego ściągania:

Wszystko- wybaczcie, że grafika i ogólnie zdjęcia brzydkie, ale jestem 'nowa' w tym 'zawodzie'
czekam na oceny! Pomóżcie mi się dokształcić
:* 4 All

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:48

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.07.2006, 20:36   #2
Makabrus
Guest

Domyślnie

Powiem tak projekt domu dość ciekawy i orginalny co bardzo cenię, jednak sporo w nim niedociągnięć!
Po pierwsze powinnaś popracować nad robięnię zdjęć! Robiąc zdjęcie pokazuj tylko to co Twoim zdaniem jest najlepsze reszte możesz pominąć
Nie zapominaj również o ogrodzie, który dogrywa dużą rolę!
mam dylemat co do oceny twojego projektu, szkoda by było twojej pracy żeby go nie ocenić wiec daje 5/10 tak dla zachęty i z niecierpliwością czekam na nowy projekt wierze że będzie on o niebo lepszy, bo załapiesz o co w tym biega pozdrófka ;**
aha widze że dałaś tam bardzo dużo okien tak sobie mysle że to jest tym spowodowane że chciałaś aby twój dom był jasny! Jest na to jedna rada dawaj na oswietlenie domu aby było właczone w dzień! to daje rewelacyjny efekt i co najważniejsze nie zmusza ans na dawaniej dużej ilości okien

Ostatnio edytowane przez Makabrus : 06.07.2006 - 20:40

stare 06.07.2006, 20:48   #3
afaiks
Guest

Domyślnie

Dzieki za dobrą ocenę
Wiem, nad zdjęciami popracuję- a okna... ja po prostu ubóstwiam okna
I dzięki za radę!

stare 07.07.2006, 10:03   #4
Ona:)
Guest

Domyślnie

Domek nie jest zły ale troche tam pusto i takie duże pomiesczenia. Ale jest nawet ładny. Tylko zrób coś z ogrodem

stare 07.07.2006, 10:20   #5
afaiks
Guest

Domyślnie

OKI
robiłam projekt wieczorem i jakoś zapomniałam :shy: :shy:

stare 07.07.2006, 10:45   #6
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Domek taki sobie , nie podoba mi sie bryla domu, a w srodku pomieszczenia jak dla mnie za duze! W Twoim przypadku np patrząc na pokoj dziecka to tam znajduje sie łozeczko, stol do przewijania i 2 zabawki a reszta pomieszczenia jest pusta i to spora czesc pokoju. Ale jak na pierwszy raz i to jeszcze bez dodatkow ocena 6/10

stare 08.07.2006, 15:00   #7
afaiks
Guest

Domyślnie

Czy ktoś oceni jeszcze mój domeczek??

stare 08.07.2006, 15:42   #8
Justa95
Guest

Domyślnie

Tak, ja ocenię. Domek taki sobie, bryła nie podoba mi się, pomieszczenia za duże i za pusto w nich. Nastepny raz popracuj nad ogrodem. Ale ponieważ to twój pierwszy domek daję 6/10.

stare 08.07.2006, 16:54   #9
afaiks
Guest

Domyślnie

Dzięki
Już pracuję nad domkiem i o ogródku też myślę!

stare 08.07.2006, 16:57   #10
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Jeszcze jedno, nastepnym razem jak bedziezs robic zdjecia domu to nie nie rob ich kiedy masz wlonczony tryyb budowy bo wychodzi na zdjeciu ta siatka i ona brzydko wygloda, dawaj sobie zawsze pauze

Zauwazylam ze 2 ostatnie zdjecia są identyczne...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania