![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam dom "Ze szczyptą nowoczesności". Przeznaczony dla 3 osób dom zaspokaja wszystkie potrzeby simów. Zapraszam do oglądania i szczerego oceniania...
Przepraszam, że nie ma zdjęć łazienki na piętrze i przedpokoju na piętrze. Postaram się dodać je w jak najbliższym czasie! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:53 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nommm...
![]() ![]() ![]() P.S. Jestem pierwsza ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 11.07.2006 - 18:07 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Sliczny domek a to dlatego ze nowoczesny ocena 10/10
![]() NoWoCzEsNoŚć GóRą!!! Ostatnio edytowane przez CoRnEliA :) : 11.07.2006 - 20:42 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ymh. Wy***ongowate. 9/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz wygląda jak jakaś stacja badawcza lub obserwatorium
![]() W środeczku jest milusio i przytulnie choć w niektórych miejscach minimalnie dziwnie ale ogólnie spox ![]() Ocenka 8/10 TAK TRZYMAJ !!! ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ten dom jest Sexy żeby nie powiedzieć( *****....)
10/10 ładna kopółka wnętrza są bardzo ładne kuchnia jest fajna,sypialnie,łazienki itppppppp. Super ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bomba meble w salonie
![]() 10/10 mozesz podac linki do wszystkich mebli w szczegolnosc salonu i sypialni!! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ogródek i wewnątrz super, ale bryła mi się nie podoba. 6,5/10.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba!! 10/10 Naprawde fajny domek, żeby nie było dodatków to chętnie bym go pobrał!!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się meble w salonie mógłbyś dać link?Już ktoś o to prosił ale chyba to olałeś więc ponawiam prośbe..................
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|