![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Starter jest przeznaczony dla jednej osoby. Jest przytulny i w stylu współczesnym.
Następny dom(też starter) będzie może jutro albo pojutrze, bo robiłam na zapas. A jak nauczę się pakować, to dam do ściągnięcia. Pozdrawiam ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:09 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
PIERWSZA!!! No więc tak:
Widok z przodu - 10/10 Przedpokój i kuchnia - 8,9/10 Salon - 8,5/10 Łazienka - 7,5/10 Pokój - 9,5/10 OCENA OGÓLNA - 8,88 (liczyłam!) Domek może być.Jedyne co mnie drażni to ten zlew obok wanny. Pozdro :* Ostatnio edytowane przez Maniaczka_natka : 30.08.2006 - 20:20 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Całkiem, całkiem , ale nie podoba mi sie ta szafka w pokoju ...
My ocenka : 8,5 !
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła- nie zachwyca mnie, ale to tylko starter
![]() ^^szafka w sypialni ^^widać że na rzucie jest w tym domku strasznie pusto ^^kolor domu ^^biurko z krzesełkiem Reszta jest ok, daję 6/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Domek nawet łady, ale -
*Pusto trochę *Meble takie tanie... *Brak ogrodu. Nawet nie ma jedengo drzewka. Moja ocena - Hmm.. 8/10
#6 |
Guest
|
![]()
a mi się mało podoba. Bryła Dachu okropna meble takie sobie tak więc moja ocena 3/10 Mogło być gorzej
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dom ten nie jest wcale luksusowy, a tym bardziej nowoczesny. Bryła to zwykły kwadrat z paroma oknami - do tego okna fatalnie rozmieszczone. Wewnątrz budynku jest szaro i ponuru. Zero kontrastu, zero wyczucia gustu o czym świadczy chociażby blaszana szafka. W środki nie zauważyłem żadnego obrazu, kwiatów. Jedno Ci się udało, odwzorować prawdziwy brzydki, szary, mały starter, ale nic poza tym. Przepraszam, nie zauważyłam, że ten dom powstał w 06'r. Ostatnio edytowane przez Ruika : 21.02.2008 - 18:43 |
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak mam być szczera to ten domek to nic nadzywczajnego. Mnie sie nie podoba zabardzo , biorąc pod uwagę że to starter i clean.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Taki sobie ale jak na domek clean no i na dodatek starter to nawet fajnie jest zrobiony. Ocenka 7/10
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak na clean starter daje 8/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|