![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ponieważ do budowania domów jakoś ostatnio nie mam pomysłów, postanowiłam zbudować restaurację. Jest ona skromna i niewielka, nie ma w niej dużo nowych pomysłów.
Przód: Wejście: Schodki: Stoliczki: Taki kącik: Drzwi od kuchni i WC: Kuchnia: WC (dałam jedno zdjęcie, bo obie są identyczne): I rzucik: A, no i wszystkie moje domy będą posiadać sporo drewna, ponieważ uzależniłam się od niego i od zielonego dywanu też ![]() ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem pierwsza!! =) Fajna ta restauracja 10/10 Ja tesh niedługo zamieszcze mój drugi domek na forum. Myśle, że ocenicie!! Pozdro!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Troche mała ta restauracja ale ładna... podoba mi sie.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
daj link do ściągnięcia
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, niezła restauracja :tu: ! Tylko jabym zamiast zielonego dywanu dała czerwony... Ale i tak jest ładnie! Daję oczywiście 10/10!!!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się tam bardzo podoba! 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ehhehe restauracja "CORNELIA" skad ja to znam ;p nawet fajna tylko wnetrze takie staroswieckie ;p
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Wiesz co? Jeśli nie masz pomysłu na dom, to prosze ciebie, nie wstawiaj takiego chłamu! Ja tam bym sie wstydził takie "coś" wystawić na forum. Bryła jest nieciekawa, w sumie to jej praktycznie nie ma, a wnętrze jest takie, ehhh... "staroczeskie" Widze, że uwagi forumowiczów nie docierają do ciebie . Aha i nie pomyśl, że jestem złośliwy, poprostu takie mam zdanie.
Pozdrawiam: Ulmille ______________________________________ Zapraszam do komentowania moich domów: Dom Goethe Posiadłość Promise Dom Rayikeii |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna taka domowa
9/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|