![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Lil - ma taką trochę dziwną fryzurę, i jest podobna do mojej koleżanki
![]() 2. Roxi - Ma ładne duże oczy i to chyba najładniejsza ze wszystkich ![]() 3. Annie - jest całkiem Ok. 8/10 4. Corny - Hm... może nawet być. 7/10 5. Marie - ma jakąś taką grzywkę trochę niewyraźną... ale ma nawet fajną twarz . 7/10 6. Anastasia - Ma ładne oczy. 8/10 7. Olipia - Szczerze mówiąc nie widzę w niej niczego fajnego...- 4/10 ![]() Całkiem, całkiem fajnie ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pozwól, że ocenię według miejsc:
PIERWSZE MIEJSCE - Roxi DRUGIE MIEJSCE - Annie TRZECIE MIEJSCE - Anastasia CZWARTE MIEJSCE - Corny PIĄTE MIEJSCE - Mała Olimpia SZÓSTE MIEJSCE - Lil SIÓDME MIEJSCE - Marie nastolatka Ogólnie twoje simki są...eee...brzydkie, ale Roxi to prawdziwa perełka wśród nich :smirk: ! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne i jedyne co był zmieniła to ta "zębata" szminka. Wygląda okropnie nienaturalnie. Najbardziej spodobała mi się ostatnia panna i chętnie zobaczyłabym ją w grze
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niestety nie umiem wkładać na Rapid Share i nie dam
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
One są jakieś takie... plastikowe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej podoba się Adelaide
![]() A co do zębatych szminek, to one mi się podobają ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
1. Moa - Ma trochę za jasne włosy, i wygląda dziwnie
![]() 2. Ruby - Bleeee.... strasznie świeci ten skin, i makijaż ma też taki niezbyt :/ - 2/10 ![]() 3. Frankie - też ma jakąś taką świecącą skórę. 4/10 4. Jess - jest chyba najładniejsza ze wszystkich ![]() Ocena całkowita - 20/40 ![]() Pozdro ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|