Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.09.2006, 21:27   #1
Michalina_1
Guest

Domyślnie Co zrobić zeby urodzila sie dziewczynka?

Co zrobic zeby urodzila sie dziewczynka? bo dotychczas za kazdym razem (a bylo tego juz sporo) rodzil sie moim simom chłopiec.

Ostatnio edytowane przez Lissaa : 09.10.2006 - 05:35

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.09.2006, 09:48   #2
sonya_coco_mambo
Guest

Domyślnie

Jest taki kod.... ale ja go raczej nie pamietam ). Poszukaj gdzieś.

stare 16.09.2006, 10:00   #3
Ffisia
Guest

Domyślnie

był już taki temat..z tego co wiem,to gadali o jakiś galaretkach czy coś.. najlepiej zrob tak-zapisz grę tuż przed porodem.Jeśli ci się urodzi chłopiec,to wyjdz z gry i włącz zapis.i tak dopóki ci się nie urodzi dziewczynka wiem,że były jeszcze jakieś kody,ale u mnie nie działają w grze,więc z kodami ci nie pomogę.. :1smutny:

stare 17.09.2006, 12:25   #4
-MK-
Guest

Domyślnie

Ten kod żadko pomagał,szczerze mówiąc.
Najlepszy sposób to dużo snu,odpoczynku i duuużo słodkości typu ciasteczka świętego mikołaja(dodatek świąteczny),spaghetti i galaretka

stare 23.09.2006, 07:36   #5
lukapuka4
Guest

Domyślnie

a ja mam tak:
jezeli dwojka w lóżku odpoczywają i chlopak klika na dziewczyne i potem jest bara bara to mi się rodzi chlopiec
ale jezeli dziewczyna jest wtedy aktywna i daje na chłopaka bara bara to jest dziewczynkaMi to zawsze pomoga sprobój!!!

stare 23.09.2006, 14:13   #6
Pauliśka:))
Guest

Domyślnie

ja poprostu jak chce mieć dziewczynke to zapisuje jak smika zaczyna rodzić, jak urodzi się chłopiec to wychodze z domu bez zapisywania i wchodze od początku, jak jest dalej chłopiec to robie to samo i tak w kółko...najwięcej to musiałam wyjść 2 raz.. no i to działa

stare 23.09.2006, 14:40   #7
goś
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pauliśka:))
ja poprostu jak chce mieć dziewczynke to zapisuje jak smika zaczyna rodzić, jak urodzi się chłopiec to wychodze z domu bez zapisywania i wchodze od początku, jak jest dalej chłopiec to robie to samo i tak w kółko...najwięcej to musiałam wyjść 2 raz.. no i to działa
Tak, a jeśli wciąż rodzi się to samo to trzeba zpisać troche przed porodem i jeśli urodzi się chłopiec, zmienić czynności domowników... wtedy w 99% rodzi się inna płeć

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania