![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oto poradnik pt."Jak przywrócić Bellę Ćwir"
Trzeba : # Otwórzcie Simpe # Otwórzcie plik Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Neighborhoods/N001/ plik Miłowa (nie pamiętam nazwy) # W Menu po lewej stronie wybierzcie Sim Description # Wybierzcie z listy po prawej plik Belli (bodajże 26 od góry) # Wybierzcie zakładkę Plugin View # Wybierzcie zakładkę Character # Jeśli Bella jest zaznaczona jako duch (ghost) w pewnej tabelce odhaczcie to # W Menu po lewej wybierzcie teraz Family Information # Znajdźcie rodzinę Ćwir (druga od góry) # Dodajcie Bellę do rodziny (Add Sim) # Wciśnijcie przycisk COMMIT # W Menu po lewej wybierzcie Neighborhood/Memory # Znajdźcie Bellę # NAJWAŻNIEJSZE! Skasujcie Belli wspomnienie "umarłam" ! # Wciśnijcie przycisk COMMIT. # Wejdźcie do gry,do Miłowa,do Ćwirów. # Wpiszcie kod podany przeze mnie wyżej. # Trzymając przycisk SHIFT naciśnijcie na jakiegokolwiek Sima. # Pojawi się dużo opcji . Wciśnijcie (trzymając SHIFT) "więcej" # Będą tam opcje m.in : KILL,SPAWN,DISPLAY , trzeba wcisnąć SPAWN. # Będzie tam opcja TOMBSTONE OF L AND D !!! Trzymając SHIFT wciśnijcie ją. # Pojawi się grób. # Kliknijcie na niego. Pojawi się dużo opcji. Kliknijcie ADD NEIGHBOR TO FAMILY. # Poszukajcie imienia Bella i kliknijcie na nie. # Pojawi się Bella. Thanks for SimsWeb Thanks for SimSfera 2 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet na tym forum jest poradnik, jak przywrócić Bellę.
![]() ![]() Poradnik: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13602 PS. Dział jest dobry. ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem najlatwiej jest z wskrzeszeniomiotem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|