Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.10.2006, 19:49   #1
fanka-queen
Guest

Domyślnie Goniec zazdrości :O

Cześć! Jestem tu nowa i to moje pierwsze fotostory... Proszę o wyrozumiałość :smirk:

Oto rodzinka Jun:mama-Gabrysia, tata-Kamil i ich córeczka-Amelka. Ich codzienność przedstawia się bardzo normalnie. Kamil chodzi do pracy, a Gabi sprząta, gotuje, zajmuje się dzieckiem.

A teraz przedstawiam wam rodzinkę siostry Gabrysi-Olgi Sun. Jej mężem jest Błażej, mają też córkę-Marzenkę. Jak się należałoby tego spodziewać, obie rodziny są sobie bardzo przyjazne, żekłabym że nawet za bardzo, no ale o tym w kolejnych odcinkach...

Cała nasza historia zaczęła się od awansu w pracy...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.10.2006, 19:57   #2
Reggie
Guest

Smile hmm

Perwsza!!!

No narazie to tylko wstęp... ale parę uwag już mam:
- te kryształy!!! musisz uważać aby ich nie było, pamiętaj o tym bo to bardzo ważne, jak dla mnie...
-no i następnym razem jak będziesz pisać jakieś FS to nie pisz samego wstępu
Jak narazie nie oceniam bo niema czego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2006, 10:34   #3
fanka-queen
Guest

Domyślnie Goniec zazdrości odc.II i III

Oto następny bardzo krótki odcinek:

Pewnego kolejnego normalnego popołudnia, ktore Olga i Gabi spędziły na plotkowaniu, ich mężowie wrocili z pracy nie zwykle zadowoleni...

Kamil i Błażej wracali z pracy do domu zawsze o tej samej porze(pracowali razem w branży biznesowej), o 16:00. Już pięć minut później Olga zadzwoniła do siostry z zaproszeniem na kolację. Wydawało jej się to trochę dziwne, ale jak Błażej ładnie prosił...

Gabrysia wielce się z zaproszenia ucieszyła. Nareszcie mogła wypróbować nową, cudną, czerwoną suknię, rozszerzaną u dołu, wprost z najmodniejszych wybiegów. Olga też miała się czym pochwalić, skusiła ostatnio Błażeja na krótką sukienkę na jedno ramiączko, w jej ukochanym kolorze brązowym. Obie już nie mogły się już doczekać spotkania... Nie wiedziały jak bardzo miało ono odmienić w ich życiu...

Proszę o szczere komentarze... chociaż na razie nic się w moim fs nie dzieje, ale początki zawsze są trudne...

później...
nudzi mi się więc wstawiam dalszy ciąg fs

-Super kiecka!
-Twoja też!
Obie się roześmiały. Błażej i Kamil spojrzeli na siebie zdziwieni. Nie dali się zmusić dziewczyną, żeby założyć smokingi. Mieli na sobie zwykłe ciuchy. Natomiast dziewczyny ostroiły się jak na bal.

Olga (świetna kucharka) zrobiła na kolację pysznego homara. Po jedzeniu Kamil wstał z krzesła i powiedział dostojnym głosem:
-Olgu, Gabrysiu chcemy wam z Błażejem oznajmić coś ważnego...
-Tak dzisiaj rano szef onajmil nam, ze za dobrą pracę...ble, ble, ble... otrzymujemy awans.
-Wow-wykrzyknęły zgodnie siostry.
-Ile będziecie zarabiać?-zapytała Gabrysia i już planowała na co wyda dodatkową kasę...
-To ile będziemy zarabiać jest nieistotne, ważniejsze jest to, że będziemy praować w Aust's End, 50 km stąd...

CZYTAJCIE I OCENIAJCIE....

Ostatnio edytowane przez fanka-queen : 21.10.2006 - 10:55
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2006, 11:37   #4
Reggie
Guest

Domyślnie

Widzę że i tak nie przejęłaś się tym co napisałam i są kryształki
Po za tym nie pisze się Olgu tylko Olgo

No i może dodasz do tematu sądę , ale to tylko taka "propozycja". Jest jeszcze parę rzeczy ale narazie się już więcej nie czapiam, aha ale to jedno muszę napisać nie powinno się dawać buziek a ty zrobiłaś bużkę " " potym jak jedna z bohaterek coś tam powiedziała ale nie jest źle i czekam na następne odcinki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2006, 18:00   #5
Niezapominajka

Reputacja: 10
Domyślnie

Temat jest ciekawy i gdyby nie drobne błędy fotostory byłoby super. Muszę jednak przyznać, że jest zdecydowanie za krótkie. Przyjrzyj się jak inni robią FS. Jest w nich po kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt obrazków, a ty dajesz zaledwie dwa. Rozciągnij trochę historię, dodaj pare szczegółów i będzie dobrze.
stare 25.10.2006, 08:22   #6
fanka-queen
Guest

Domyślnie Załamka

Niechciałby ktoś przejąć tego fotostory? Marne szanse że ktoś się zgłosi ale zawsze... piszcie na [email protected]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2006, 14:24   #7
lafilette
Guest

Domyślnie

Sczerze, nie podoba mi się. Kiepska fabuła, nic się nie dzieje, opisujesz nieistotne rzeczy. I trochę nudne jest.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.10.2006, 18:41   #8
Megga
Guest

Domyślnie

Małe pytanie: czy tu jest jakaś akcja? Bo ja tu jej nie widzę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2006, 17:02   #9
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

To mają być odcinki....?
Wyglądają raczej jak notatka z historii...
wysil się na więcej...
zlikwiduj kryształki
oj błędy gramatyczne !!!
popraw a wtedy
na pewno będzie lepiej...
Pozdrawiam
stare 18.11.2006, 15:12   #10
*Luthien*
Guest

Domyślnie

pewnie zaczęłaś robić to fs, bo napadła Cię taka ochota... a w to trzeba dać trochę serca i już będzie git ;p właśnie dlatego ja bym się do tego nie nadawała
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania