![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
WOW!!! Ale duże zdjęcia!!! Ale szczegółowe!!! Jaki własny, stereotypowy dom!!! Weź się przyłóż. A pisze się RZUT. Nie oceniam aż nie zmienisz zdjęć.
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 16
|
![]()
Z tego co widać na zdjęciach-dom jest tragiczny. Chyba zbudowałaś go tylko po to żeby simowie mieli gdzie mieszkać. Bryła to właściwie jeden wielki kloc. 0/10
Ulmille |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ulmille, ja jej dałem spokój, a ty musisz ją dobijać? Skoro tak, to nie będę dalej ukrywał, że myślę to samo... 0/10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
Hamak poprostu pisze co myślę. Po co owijać w bawełnę. Najlepiej jest wszystko powiedzieć odrazu. Aha i masz prywatną wiadomość odemnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wiesz ja się nie czepiam ale ... dom bardzo podobny do Maxisowych, tych w którym mieszka Lotario i Kaliente. Albo mieszkali, zależy jak u Was. Dużo to ty tych zdjęć nie dałaś, wiesz pokazałaś tylko ogólnie cały dom i dwa rzuty. Więc za wiele to ty się chyba nie napracowałaś. Nie wiem może w grze to wyglada ładnie. Ale przynajmniej daj więcej zdjęć, bo to nawet dla Ciebie trochę niesprawiedliwe jak ktoś ocenia tylko dwa rzuty. Może będzie dobrze, nie załamuj się. To w końcu twój pierwszy dom na tym forum. Ale bryłka trochę nieciekawa, nie uważasz ??? 2/10, zlitowałam się, ale troszkę mi się podoba, tylko daj więcej zdjęć.
natelek |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom ogółem to wieeeeeeeeeeelka tandeta. Bryła nieciekawa takie nic i co to za pomysł z palmami? Wielki i pusty. Może gdyby były zdjęcie z wnętrz to zmieniłabym ocenkę (wątpie w to, bo i tak z rzutów nie widze żeby było "super") Z wielkim bólem daje cie 1/10. Nie martw się kiedyś będziesz potrafiła budować fajne domki (ale nie lepsze od Ulmille
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
1.Po pierwsze budowałam ten dom w godzine.
2.Pomysł z palmami to tylko dla ozdoby. 3.To mój najlepszy dom w the sims 2. Ostatnio edytowane przez Natix : 06.11.2006 - 17:55 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Taa.. godzine... ja takiego kloca to umiem zbudowac w 15 minut ;] jak nie mniej...
Było bardziej sie postarać z tymi ozdobami ... To musisz miec jakies slabe te domy bardzo XD |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ej no normalnie nigdy nie widziałem takiego cudownego przepieknego domku jednym słowem totalna klapa 0/100000000000000000000000000
bez urazy ![]() ja tez robiłem kiedyś takie domki lecz.... teraz robie inne ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|