Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.11.2006, 15:10   #1
Kroolik
Guest

Sad Ścierwo nie chce sie zaktualizować!

Nie dawno miałam reinstalkę systemu, no i jak chce zainstalować Simsy, to podstawowe całe się dobrze instalują, ale jak zainstaluję dodatek i chce zaktualizowac grę, wkładam 4 płytę i mi wyskakuje że coś tam wystąpił błąd i instalacja zostanie przerwana (taa, chyba raczej cofnięta!) i odinstalowuje mi to co zainstalowało Spróbowałam ominąć aktualizacje (zresetowałam kompa jak chciało aktualizować). Gra niby działa, ale jak wkładam płytkę to sie pojawia instalacja :wacko: To trochę denerwujące :con: Zrobiłam też kopię tej płyty, ale efekt ten sam Poradźcie co mam zrobić, ja chce Simsy ;( Albo może podajcie e-maila do tych od pomocy technicznej EA (czy jak to tam się zwie)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.11.2006, 20:48   #2
vanity
Guest

Domyślnie

Jeśli chcesz napisać do EA to masz oryginała tak? Jesli nie to nawet tego nie próbuj...bo piractwo to przestępstwo! Maila nie mam może, postaram sie znaleźć, gdy znajde to dam tu. Aha ja mam oryginały, ale tez sie tak cofało i ja robiłam tak:
Instalowałam gre, po instalacje uruchamiałam kompa od początku, potem kolejna cześc i znowu uruchamialam od pocztaku i tak w kółko no i działało Sprawdź
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.11.2006, 13:23   #3
Kroolik
Guest

Domyślnie

No ja robiłam tak samo jak ty, ale u mnie jak wkładam płytkę żeby włączyć Simsy to mi się pojawia to okienko od instalowania :con: I to trochę wkurzające, żeby za każdym razem musieć wyłączać to okienko i dopiero wchodzić w grę.
Simsy mam oczywiście oryginalne
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania