![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wszystko znajdzieesz na www.modthesims2.com
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oh, dziękuję za pomoc -,-...
Ktoś jeszcze ma fajne strony? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
i jeszcze http://sims2ellis.h15.ru/child2.html
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ubrania ciążowe:
http://www.sims2cri.com/eng_maternity.php Żeby zadziałały w grze nowe ubrania ciążowe możesz użyć kodu boolProp: Cytat:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=8259 ale tak dokładnie to nie wiem, jak się go używa, bo go nigdy nie miałam.
Ostatnio edytowane przez Isi : 03.04.2007 - 15:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
^^ A więc Isi... Ściągnełam ubrania ciążowe z tej strony którą podałaś i nie działają ... ;( Robie wszystko wg. tej instrukcji boolProp i jak naciskam na ten wieszak wyświetla mi sie tylko jedno uranie ciążowe do wybrania ... To maxiowskie które simka właśnie ma na sobie ... :1smutny: Co robić? |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Najpierw musisz kupić sobie te ubrania. 2. Wpisz w okolicy boolprop... 3. Kliknij na simie z Shiftem -> Sprawn -> Paul's Clothing Tester (u mnie trochę inaczej to brzmi) 4. Kliknij na wieszaku który się pojawił. 5. Poszukaj opcji która kończy się cyfrą 1 (nie pamiętam całej nazwy). Powinno zadziałać. Zaraz sprawdzę u siebie i edytuje jak coś źle napisałam. Edit: Sprawdziłam. Napisałam dobrze ale jeszcze dorobiłam zdjęcia. A więc: Poradnik robiłam na Balbinie bo to chwilowo jedyna simka w ciąży w mojej grze. Najpierw trzeba kupić ubrania. Jedziemy na parcele publiczną lub kupujemy ubrania kodem. Ja kupuje kodem. Klikamy na simie z Shiftem i szukamy zaznaczonej opcji: ![]() Kupujemy ubrania: ![]() Pojawi nam się okienko do projektowania ubrania codziennego. Klikamy anuluj. ![]() Balbinie już pojawił się brzuszek więc trzeba zmienić jej ubranie. Klikamy na nią z Shiftem -> Sprawn i zaznaczona opcja: ![]() Pojawi się wieszak. Klikamy zaznaczoną opcję: ![]() A następnie: ![]() Wybieramy ubranie w którym widać brzuszek: ![]() Klikamy: ![]() W niektórych ubraniach widać brzuszek: ![]() A w niektórych nie: ![]() UWAGA! Gdy nasza simka wyjdzie z wanny lub spod prysznica przebierze się w swoje ubranie to matrixowskie. Wtedy trzeba kliknąć Force Redress i wtedy simka przebierze się w ubranie które my wybieraliśmy. Tu jest link do mojego ulubionego ubrania w którym widać brzuszek. Zdjęcie: ![]() W niektórych innych ściągniętych ubraniach też widać brzuszek. Ostatnio edytowane przez Justa95 : 02.05.2007 - 18:22 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ajćć, wielkie dzięki!Jesteś kochana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |