Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.02.2007, 12:02   #1
Bartek12
Guest

Smile Złoty Jubileusz??

Moja simka ma cel życiowy : "Osiągnąć złoty jubileusz życiowy", ale ja nie wiem o co chodzi i jak go spełnic??

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2007, 14:30   #2
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Mnie sie wydaje, że musisz być małżeństwem z innym simem przez 50 dni. Ale mnie i tak nigdy nie udało sie go spełnić.
PS. Nie zdradzaj!

stare 07.02.2007, 14:42   #3
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bartek12
Moja simka ma cel życiowy : "Osiągnąć złoty jubileusz życiowy", ale ja nie wiem o co chodzi i jak go spełnic??
A jaki obrazek jest przy tym pragnieniu? I co jest napisane jak na nim przytrzymasz przez chwilę myszkę?

stare 07.02.2007, 15:01   #4
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Taki mniej więcej jest opis:

Twój sim chce świętować z małżonkiem złoty jubileusz! Jeśli to pragnienie sie spełni, otrzyma platynową aspirację do końca życia! Dbaj o to, aby panel związków był wysoki, i wystrzegaj się zdrady.

Więcej nie pamiętam

stare 07.02.2007, 16:41   #5
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał 13_aga_13
Taki mniej więcej jest opis:

Twój sim chce świętować z małżonkiem złoty jubileusz! Jeśli to pragnienie sie spełni, otrzyma platynową aspirację do końca życia! Dbaj o to, aby panel związków był wysoki, i wystrzegaj się zdrady.

Więcej nie pamiętam
W takim razie, albo chodzi o 25 dni, albo o 50 Bo wiem, że jest też coś takiego jak SREBRNY JUBILEUSZ albo inaczej SREBRNE WESELE

stare 07.02.2007, 16:44   #6
Bartek12
Guest

Cool

Cytat:
Napisał Kasiunia14lat
W takim razie, albo chodzi o 25 dni, albo o 50 Bo wiem, że jest też coś takiego jak SREBRNY JUBILEUSZ albo inaczej SREBRNE WESELE
thx, no tak tylko ze u mnie simka wziela slub w drugim tygodniu zycia doroslego(w poniedzialek) i teraz dodac 25 lub 50dni , to przeciez jak 50 dni to musze kupic im eliksir mlodosci

stare 07.02.2007, 19:58   #7
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

A za ile dni twoja simka będzie emerytką?
I to jeszcze zależy od długości życia, ta z kolei od poziomu anspiracji
A jeśli się ma niepełną złotą anspirację, to eliksir młodości działa odwrotnie! U mnie tak było

stare 26.02.2007, 11:32   #8
Pietrek Typek
Guest

Domyślnie

Dobra, to teraz ja . Jeśli zażywamy eliksir młodości w wieku emerytalnym, cofa nam się czas w ten sposób, że jak wcześniej było napisane "Sim żyje 40 dni", to cofa się na "Sim żyje 37 dni". Czy w tej sytuacji eliksir nie cofa także daty rocznicy ślubu? Czy komukolwiek udało się dotrwać do pięćdziesiątnicy?

stare 26.02.2007, 13:09   #9
Justa95
Guest

Domyślnie

A mi się wydaje że złoty jubileusz to jest jak simy się pobiorą w wieku dorosłym i jak staną się emerytami to można im zrobić ten jubileusz. I chyba nie trzeba przeżyć razem 50 dni.
Zresztą sprawdź czy jak klikniesz na telefonie - urządź przyjęcie to czy jest tam złoty jubileusz.

Ostatnio edytowane przez Justa95 : 26.02.2007 - 13:11

stare 26.02.2007, 14:34   #10
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

To chyba jak małżonkowie staną się już emerytami. Przynajmniej u mnie tak jest. Wydaje mi się, że nie muszą być ze sobą 50 dni.
rosex jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania