![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie
![]() Mam pewne pytanko: Miałam 3 os. rodzinkę. Ojciec wyprowadził się z domu do innej, a mama zmarła z głodu...W rodzinie była jeszcze nastolatka, ktora za 10 dni ma być dorosła. Nie miała obawy, że krewny umiera, a w czasie śmierci matki spała. We wspomnieniach ma jednak zapisaną jej śmierć jako przykre wspomnienie, ale nie o to chodzi. Czy ona może sama mieszkać? Bo jak narazie przeniosłam ją do skrzyni rodzin. Nie zabrała jej żadna opieka społeczna... Dziwne to dla mnie bo nie można stworzyć przecież samego nastolatka! Powtarzam pytanie: Czy nastolatek może mieszkać sam? Z góry dziękuję za odpowiedzi :* Pozdrawiam Kasia |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Spokojnie, nastolatek Opieka Spokojna Ci nie zabierze. Ona zabiera tylko niemowlęta, małe dzieci i dzieci. Nastolatek bez dorosłych nie można stworzyć, ale mogą zamieszkać same.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ufff ulżyło mi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jasne, że się da. Tylko musisz szukać w gazecie lub komputerze, a później kliknąć na tego zatwierdzającego ptaszka(bez skojarzeń proszę).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
I jak kliknę to co dalej? Już będą przeprowadzeni?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Wtedy wybrani simowie (nie cała rodzina) znajdą się w skrzyni rodzin i będziesz mogła zakwaterować ich gdzie chcesz
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hehe... Ja często robie 2 nastolatków odmiennej płci, i ich rodziców - ojca dla faceta i mame dla dziewczyny. Potem wyprowadzam dorosłych i gram nastolatki. Ciekawe czy można kompletnie olać skl...
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |