Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.02.2007, 14:46   #1
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Nastolatka sama w domu?

Witajcie
Mam pewne pytanko: Miałam 3 os. rodzinkę. Ojciec wyprowadził się z domu do innej, a mama zmarła z głodu...W rodzinie była jeszcze nastolatka, ktora za 10 dni ma być dorosła. Nie miała obawy, że krewny umiera, a w czasie śmierci matki spała. We wspomnieniach ma jednak zapisaną jej śmierć jako przykre wspomnienie, ale nie o to chodzi. Czy ona może sama mieszkać? Bo jak narazie przeniosłam ją do skrzyni rodzin. Nie zabrała jej żadna opieka społeczna... Dziwne to dla mnie bo nie można stworzyć przecież samego nastolatka! Powtarzam pytanie: Czy nastolatek może mieszkać sam? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2007, 18:09   #2
karolcia92
Guest

Domyślnie

Spokojnie, nastolatek Opieka Spokojna Ci nie zabierze. Ona zabiera tylko niemowlęta, małe dzieci i dzieci. Nastolatek bez dorosłych nie można stworzyć, ale mogą zamieszkać same.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2007, 19:54   #3
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Ufff ulżyło mi A tak przy okazji, to czy da się z jakiejś rodzinki np. 3 os. przeprowadzić tylko 1 os.? Np. wybuduję mu domek i moge do niego przeprowadzić z 3 os. tylko 1?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.02.2007, 20:04   #4
karolcia92
Guest

Domyślnie

Jasne, że się da. Tylko musisz szukać w gazecie lub komputerze, a później kliknąć na tego zatwierdzającego ptaszka(bez skojarzeń proszę).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2007, 17:18   #5
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

I jak kliknę to co dalej? Już będą przeprowadzeni?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2007, 21:23   #6
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Wtedy wybrani simowie (nie cała rodzina) znajdą się w skrzyni rodzin i będziesz mogła zakwaterować ich gdzie chcesz
stare 09.02.2007, 12:44   #7
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Hehe... Ja często robie 2 nastolatków odmiennej płci, i ich rodziców - ojca dla faceta i mame dla dziewczyny. Potem wyprowadzam dorosłych i gram nastolatki. Ciekawe czy można kompletnie olać skl...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2007, 18:14   #8
karolcia92
Guest

Domyślnie

Cytat:
Hehe... Ja często robie 2 nastolatków odmiennej płci, i ich rodziców - ojca dla faceta i mame dla dziewczyny. Potem wyprowadzam dorosłych i gram nastolatki. Ciekawe czy można kompletnie olać skl...
Ja też tak zrobiłam. Nastolatki zakochali się w sobie, a ja kazałam im ciągle się całować. W nocy się bawili, a rano spali. Oceny w szkole spadły im do dwóji
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2007, 19:39   #9
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie ;)

Sprawdzę ten sposób a jak mi się nie uda, to dam wam znać
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania