![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Zainstalowałem sobie The Sims 2 Zwierzaki. Umówiłem się z siostrą, która gra w Miłowie, że ona wprowadzi u siebie nową rodzinę Klimków. Jednak w tym czasie grałem w Dziwnowie i postanowiliśmy zobaczyć jak ta rodzinka się prezentuje. Ulokowaliśmy ją na chwilkę, by zaraz ich wykasować. Problem polegał na tym, że po tym fakcie nie było ich już również w Miłowie... Wpadłem jednak na genialny pomysł. Robiąc kopię zapasową save'ów przeinstalowałem Zwierzaki. Problem jednak pozostał. Po wgraniu save'ów na miejsce wszystkie wprowadzone zmiany powróciły. Łącznie z wykasowaniem rodzinki Klimków. I teraz prośba do Was. Nie wiem, czy znacie sposób na przywrócenie tej rodzinki z tą parcelą (jeśli jest jakiś prosty, przekażcie), ale mam inny pomysł: Otóż chciałbym poprosić kogoś z Was, kto ma Zwierzaki, ale nigdy nie grał Klimkami (są u niego NIENARUSZENI!), by spakował parcelę i zechciał zamieścić ją gdzieś w internecie do pobrania. Postaram się uwinąć z tym jutro, potem będzie można to skasować. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...arne.Sims2Pack - proszę bardzo, rodzina Klimków, niedotykana
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki serdeczne
![]() Właśnie ściągam, ale wpadłem na sposób, który mogłem wykorzystać bez Twojej pomocy. Otóż wpadłem na to, że mogłem przeinstalować grę, wejść w nią, zamontować Klimków, przerzucić ich do pliku, potem dodać do zapisanych na boku save'ów i wrzucić save'y do odpowiedniego folderu ![]() Jednak bardzo dziękuję Ci za pomoc, teraz nie będę musiał już bawić się w te wszystkie reinstalki ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|