![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Juz mialam gdzies tu temat,ale nie moge go znalezc wiec zakladam nowy *sorka* bo mam moje nowe cuuuda *.*
Pierwsza,najukochansza Persocom Chii : ![]() to zdjecie gdy ja tworzylam,kazdej swietnej simce na poczatku robie focie ^^ A tutaj kolejny fajny Persocom Yumi ^^ : ![]() A tutaj tez Persocom (wzielo mnie na persocomy ![]() ![]() jutro dam jakies simki!
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mmm.. Fanka Chobitsów? :smirk:
Chii.. Niepodobna do Chii, ale ładna ^^ Chii miała zupełnie inne rysy twarzy ^^" Ale twoja Chii, jako Simka, jest bardzo ładna, podoba mi się. I plusik, za duże oczka ^^ 10/10 Yumi.. Tu już inwencja własna. Ma taki wystraszony, wręcz przerażony wyraz twarzy. Przyciąga wzrok. Fajna. Hmm.. Co do włosów, nie czepiam się. W końcu to coś a'la manga ^^ 9,5/10 Shani.. Shani mi się nie podoba. Uszy źle łączą się z włosami. Zaś oczy są zbyt ciemne wstosunku do włosów.. Aczkolwiek ogólnie sprawia sympatyczne wrażenie młodziutkiego Persocona. 7,5/10 Pozdrawiam ^^ |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Pierwsza Persocom Chii jest po prostu śliczna ! Jedynym jej małym mankamentem są zbyt duże oczy. Naprawę bardzo dopracowane , ale zbyt duże .
Ocena 15,5/20 Druga Persocom Yumi też jest ładna , ale podoba mi się najmieniej. Nie wiem właściwie dlaczego . Ocena 14/20 Trzecia Persocom Shani mi podoba się najbardziej. Ma duże, ale piękne oczy i idealny makijaż. Brawo ! Ocena 16,5/20 Ogólna ocena : 46/60 - na dobry początek . Rób więcej , a na pewno będzie coraz lepiej . Pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zero oryginalności. Brak innych części twarzy prócz jedynki. Polecam taki program jak "WARSZTAT". 0/10
#5 |
Guest
|
![]()
Jeju jakie one piękne!
![]() ![]() Pozdrawiam Nikita PS. A mogłabyś podać linki z których ściągnełaś te oczy i te szminki? Hi hi... :smirk: |
![]() |
#6 |
|
![]()
Njbardziej mi się podoba Chii, a te dwie pozostałe chyba nie za bardzo Ci wyszły, bo nie są zbyt ładne. Co prawda Chii nie wygląda jak Chii, ale i tak jest ładna. Trzeba było popracować trochę nad twarzą, bo ta wydaje mi się taka yyy... zwykła no i sztuczna. O reszcie wolę nie mówić, bo mi się po prostu nie podoba i tyle. Ogólnie to ok.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
dziekuje wszystkim
![]() zrobie ich wiecej,Nikita - sciagalam z helaene,xmsims,peggy rosesims modthe sims nie pamietam ![]() pozniej dam wiecej bospieszse sie do szkoly :*
#8 |
Guest
|
![]()
Persocom Chii - 11/10
Prześliczna! Robi wrażenie... Strasznie mi sie podobają jej oczy. Persocom Yumi - 7/10 Albo mi sie zdaje, albo wszystkie Persocomy mają takie same kształty twarzy. Ale i tak Chii mi sie bardziej podoba ![]() Persocom Shami - 11/10 Wszystkie mają takie same usta. Ale ona jest naprawde śliczna. Masz talent ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmmm, mam być szczera?
BOŻESZ TY MÓJ CO TO JEST?! Pytanie: Dlaczego pierwsza i druga simka mają takie gigantyczne oczy? Może nie miały być naturalne, ale dosłownie zwaliło mnie to z krzesła. Twarze: Tak nieoryginalne jak tylko się da. Tylko te wielkie oczy i zakrzywione do dołu usta. Kurde, jak mnie denerwuje, kiedy niektórzy na siłę próbują zrobić simów a'la Chińczycy/Manga... Nie wystarczy tylko machnąć skośne oczy, czarne oczy i bladą cerę. Mieszkańcy Azji mają w sobie coś jeszcze, oprócz charakterystycznej górnej części twarzy. Oni... Po prostu mają "to coś", co sprawia, że uwielbiam ich robić. Ogólnie rzecz biorąc, dla mnie koszmar. (Są gusta i guściki.) (Proszę się nie obrażać, wyrażam tylko swoją opinię.) |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No coz...nie podobaja mi sie, po prostu nie lubie mangi, itp, wole takie realne simy
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|