![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To nawet trudne pytanie ,ponieważ kiedyś miałam tak samo .Kiedy weszłam do gry usunął mi się mój najlepszy kraj (który sama zrobiłam) .Może to wina tego ,że masz za dużo krajów lub za dużo pobranych rzeczy z internetu .Albo po prostu masz piracką grę .
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
No własnie. Ja także nie wiem o co z tym chodzi. To chyba po prostu błędy gry. Kiedyś usuneło mi Weronę. A jeszcze innym razem po między krainami obok miłowa utworzyło mi się przedmieście miłowa. Gdy usunełam przedmieście miłowa usuneło mi też miłowo. Nie wiem o co z tym chodzi :wacko:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W sumie jestem zaskoczona myślałam, że tylko ja mam takie problemy. Gdyby tylko ktoś wiedział czy da się przywrócić mojej Miłowo, bo bez niego to jest totalna załamka nie mam co robić na kompie(dlatego teraz udzielam się na forum moje nowe hobby
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hm... Przenieś gdzieś folder EA games i włącz grę, wtedy utworzy się nowy. Skopiuj z niego (tego nowego) folder N001 (EA Games/The Sims 2/Neighborhoods/N001 i wklej do starego EA Games (EA Games/The Sims 2/Neighborhoods) następnie skasuj ten nowy folder EA Games i na jego miejsce wklej ten stary. Powinno działać, tyle żeMiłowo będzie od nowa, tylko kilka rodzinech Maxisowskich, żadnych Twoich, ale zawsze coś
![]() Pozdrawima :* |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
takie "coś" dzieje się wtedy, gdy:
1. odnistalujesz jakiś simowy dodatek (ns, nż, wb, z, 4pc) lub minipacki (zz, zś, szyk i elegacja). 2. gdy bawisz się w folderze Ea games - the sim 2;D pewnie są też inne powody, ale te są najbardziej znane ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też tak miałam! Na laptopie u mojego taty zainstalowałam kiedyś simsy (nadal je mam ale po wielokrotnych reinstalkach). Kiedy włączyłam grę drugi raz, nie było miłowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
tez to mialam i musialam wyinstalowac simsy zeby znow milowo sie pojawilo
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
W tej chwili Miłowo już nie jest mi potrzebne( mam Kwitnące Wzgórza[cztery pory roku
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ja to dopiero mam pecha;/. w swojej karierze z simami zapisy skasowały mi się z... 10? razy... ostatnio sama je skasowałam, bo miałam "aż" 3 rodziny, z czego 2 nie było, bo w czasie reinstalki byli w pracy i się skasowali;/. ale również teraz będę grała na Kwitnących Wzgórzach, więc mi tak nie żal;D. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|