|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tam chyba nie można mieszkać, bo u mnie też po wyłączeniu gry to wracam do akademika. Chyba, że będziesz grała cały czas, bez wychodzenia i wstawisz tam sobie łóżko, heh.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Szczerze mowiac, rozczarowalam sie! Bo myslalam, ze tam mozna cos NOWEGO, CIEKAWEGO robic, a to jest tak jakbys poszedl na inna, zwykla parcele :/ Gadasz z innymi czlonkami, grasz, itp - nic ciekawego
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Można tam za to korzystać ze wszystkich nagród za punkty aspiracji i karierę (np. ze wskrzeszeniomatu)
![]()
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja jedyne w czym byłam to bractwo studenckie ^^ Nawet o tym tajnym stowarzyszeniu nie wiedziałam <lol>
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dzięki za to tajny uścisk dłoni pojawiało mi się to czasem i simy sie tylko kłociły bez głosu nie wiedziałam że to od tego i że trzeba kliknac na kogos z TS
|
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Na parcelach publicznych w otoczeniu studenckim.
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ha, troszkę skołowana jestem.
Miałam rodzeństwo w jednym akademiku. Jeden z braci (akurat kosmita) poznał inną moją Simkę, zamieszkali razem we własnym domku studenckim, zaręczyli się. I ten oto Student jako jedyny (jak do tej pory) miał możliwość "poprawiania ocen" poprzez komputer mimo że nigdy nie rozmawiał nawet z kimś z TS :o Dodatkowo co któryś Sim ma "tajny uścisk dłoni", choć nigdy nie dawało to pozytywnych rezultatów ![]() Ale z tym poprawianiem ocen, to chyba jakiś błąd gry był... Jak myślicie? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|