![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam do was pytanie. Jestem tu nowa więc proszę, jakbym coś napisała nie tak to się na mnie nie denerwujcie
![]() Otóż czy jeśli mam podstawę Simsów i jest ona w języku polskim, a np. dodatek będę mieć kupiony za granicą to w jakim języku ta gra będzie działać? To zależy od najnowszego dodatku? Z góry dzięki za odpowiedzi ;* Ostatnio edytowane przez Diloliete94 : 20.03.2007 - 13:29 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, język gry zależy od najnowszego dodatku. Ale tak jak w wersji polskiej jest do wyboru kilkanaście języków, tak myślę, że w zagranicznej będzie można wybrać polski
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
I znowu wskazówka na przyszłośc dla nowej userki xD
Nazywaj tematy tak, żeby było wiadomo jaki masz problem : ) Będzie przejżyściej na forum ^^ |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Spoko będę pamiętać. A co do tego języka to nie można ściągnąć jakiegoś pliku czy czegoś? xD
Ostatnio edytowane przez Diloliete94 : 20.03.2007 - 18:48 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Diloliete94-Jeśli kupisz podstawową gre w Polsce to wszystkie dodatki będziesz miała po polsku.Ja tak mam na Allegro kupiłam The Sims 2 a dodatki w Anglii i mam język polski więc nie przejmuj się i uśmiechnij się :* .
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ale podczas instalowania miałaś do wyboru jakiś język to może akurat wtedy był też polski? Ja to w ogóle jestem ciemna
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To znaczy, że np. jak będę mieć grę kupiona we Włoszech to ona będzie mieć język polski? Bo nie jaże
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |