![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ten dom to metamorfoza jednego domów z maxsisa. Wiem że przez moją krytykę oceny będą niskie. Sam twierdze że jest to jeden z moich mniej udanych domów. Jednak chce udowodnić że ze zwykłych mebli też można coś zrobić a nie tylko ściągnietych z internetu. Może pojawić się tyko kilka rzeczy z neta.
To wszystko. Oceniajcie! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:56 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wgraj zdjecie/zdjecia na jakis serwer i potem wrzuc linki, np
www.imageshack.us www.************ www.imagic.pl |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobrze już są. Proszę o ocenę.
Ostatnio edytowane przez szynszylam : 25.03.2007 - 12:31 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mhmm...no cóż mówiłeś, że ja nic nie zmieniłem w Europ. Kamienicy ale ty tylko przemalowałeś ten dom. Wielkiego szyku i klasy wewnątrz też nie widzę. Wiejsko raczej też nie jest (no chyba że wewnątrz). Wywaliłbym te kolumny z przed domu bo kiepsko wyglądają. Ogólnie nic specjalnego.
Ocena 4/10 Ulmille Edit:Żeby było jasne to nigdy nie oceniam domu ze względu na jego twórcę. Wiec proszę mnie nie posądzać o jakieś "dziwne" zagrania. Poprostu jak coś nie jest jakoś szczególnie interesujące nie daje wysokich ocen. Ostatnio edytowane przez Ulmille : 25.03.2007 - 12:49 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie martw się przebudowę Europejskiej Kamienicy też dam. A gdybyś przeczytał wstęp to byś zobaczył takie słowo metamorfoza ! A i tak wiedziałem że dasz mi nisko, ale dziękuje.
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mi się ten 'domek' podoba.. coś mi jednak nie pasuje.. ale podoba mi się.Jak dla mnie jest 'wiejski' ![]() ![]() |
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No dobra co do domu to z zewnatrz przypomina mi jeden z domow z Wisteria Lane, czyli z filmu "Gotowe na wszystko", ogólnie ogrod mi sie bardzo podoba. Jednak wenatrz jest okropnie....tzn wszystkiego nawalone, za duzo tego wszystkiego, az glowa boli! W kuchni jest dywan...ale po co? Beznadziejnie to wyglada :/ Sypialnia jakas taka przeslodzona, lazienka jest brzydka....ten dom kojarzy mi sie z takim wlasnie domem wiejskiej baby, czy ciotki samotnej...xD Daje 5/10 bo z zewnatrz jest w miare fajny. |
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
no gdyby to nie była metemorfoza to ocena byłaby wysoka...ale skoro bryła była gotowa to obniżam bo nic nie zmieniłeś...ale domek ma taki przyjemny wiejski klimat
6/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|